Çeyiz Hazırlığı Öneri

merveozbeyy

Yeni Üye
Üye
Çeyiz Hazırlığı Öneri
Kızlar geçen yıl pandemiden dolayı düğünü erteledik. Malum bu pandeminin biteceği yok . Bu sene belki sadece bir nikahla artık sonlandıralım istiyoruz. Daha önce bu konularda hazırlık yapan arladaşlar muhakak vardır. Öncelikle bu Phlips'ın yeni çıkan elektrikli süpürgesini deneyen varmı rakam olarak oldulça yüksek o paraya değer mi emin olamadım.
Çeyiz setini karacadan almayı düşünüyorum.
Fikrinizi almak istediğim son konuda gelin seti konusunda kararsın kaldım. İnternetten bu markaları buldum ama renkler ya çok koyu ya çok açık bildiğiniz ve alışveriş yaptığınız farklı hyerler varmı
 
Selamlar hayatım aramıza hoş geldin. Şimdiden sana mutluluklar diliyorum. Yani biraz akıllı olmakta fayda var. Set olarak satılan ürünelrin içindeki malzemelerin tamamının markası modeli mevcut. İnternet önümüzde ve pandemiden dolayı hiç bir şey yapamıyoruz evlere çakılı durumdayız. Ben yerinizde olsam internetten ürünleri tek tek araştırırım. Bazı ürünlerin çok uygun şekilde internette olduğunu biliyorum. Çeyiz setinde nasıl olsa malzemelerin belli hayatım. Ama hepsini bir yerden alman set halinde alman parasal anlamda sana yük getirebilir ve mantıksız olabilir.

Bir çok alışveriş sitesi var örneğin sette philips marka süpürge var diyorsun. Bak markasına modeline cimri.com a bak en ucuz hangi sitede bi karşılaştırma yap göreceksin ki daha fazla kar elde edeceksin. Tamam set bi kere alıyorsun kurtuluyorsun ama emin ol kimse öpmeden seti sana ucuza vermeyecektir. Malesef ekonomi çok sıkıntılı geçim sağlayamıyoruz. Ben yerinde olsam hayatım tek tek araştırır bakarım en güzeli böyle olacaktır diye düşünüyorum.
 
Örneğin pahallı dediğin elektronik araç gereç var ise sen bana marka modelini tam olarak yaz senin için bu konuya araştırarak daha ucuz alabileceğin sitelere bakayım hayatım daha iyi olacaktır. Sana da bu koronada iş yok güç yok destek olmuş oluruz. Bekliyorum.
 
Örneğin pahallı dediğin elektronik araç gereç var ise sen bana marka modelini tam olarak yaz senin için bu konuya araştırarak daha ucuz alabileceğin sitelere bakayım hayatım daha iyi olacaktır. Sana da bu koronada iş yok güç yok destek olmuş oluruz. Bekliyorum.
ah kurban olurum nasıl guzel bır yorum o oyle tesekkur ederım dusunmen bıle yeterlı haklısın bu yolla bır planlama yapayım bakalım
 
Benim tencere setlerim hediye geldiği için fiyat veremem nevresim takimlarınıda yengemin ablası yaptı sadece malzeme parası aldı süpürgem arnika tesla memnunum 3 sene önce gayet uygun almıştım diye biliyorum
 
Vallahi artık hesaplı olan bir şey kalmadı ki devalüasyon olmuş memlekette yüzde yüzün üstünde her şey ucuz bir şey yok yeni evlenene Allah yardım etsin :)
 
Ama internet sitelerinin indirimlerini de takip edebilirsiniz belki uyguna gelen birkaç parça bir şey olur nihayetinde alınacak temel şeyler
 
Geri
Üst