Çeyizlik yorgan modelleri seçiminiz için tavsiyeler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Çeyizlik yorgan modelleri seçiminiz için tavsiyeler

Çeyizlik yorgan modelleri

Ev dekorasyonunda her ne kadar günlük kullandığımız ürünlerin seçimine önem versek de zamanla çeyizlik ürünlere yöneliriz. Hele bir de o özel kabul ettiğimiz günler yaklaşıyorsa çeyizlik ürün seçimlerini kısa zaman diliminde gerçekleştirmek isteriz. Bunlar arasında düğün paketi seçenekleri yer alsa de zaman zaman nevresim takımı ya da yorgan modelleri gibi seçimlere de ihtiyaç duyduğumuz zamanlar olabilir. İşte bu sezonda sık seçim olabilecek çeyizlik ürünler arasından bize göz kırpan bir seçenekle karşınızdayım. Bugünkü yazımda sizlerle çeyizlik yorgan modelleri incelemesini yapacağım. Umarım faydalı olur. Gerçi artık yorgan kullanımı öyle çok fazla gerçekleştirilmiyor. Sıcak olan kalorifer sistemli ya da doğalgazlı evler buna müsaade etmiyor. Ama yine de annelerimizin emeği olan ya da hatırası olabilecek seçimleri evlilik arifesinde yapıyoruz. Önce resim galerime göz atın ve ardından çeyizlik yorganlarla ilgili size az çok bilgi aktarımında bulunmaya çalışacağım.
9529595592754.jpg
Üst resime eklenmiş olan üstteki çeyizlik yorgan pek çok kişi için beğenilebilecek görünümüyle göz kamaştırmaktadır. Pudra rengindeki bu yorgan set Kupon yorgan grubunun bir ürünüdür. Hepsiburada site ziyaretiyle hem ürün özelliklerini hem de fiyatını daha yakından inceleme fırsatınız olacaktır. 40 dereceye kadar makine ya da elde yıkama kolaylığıyla kullanabileceğiniz ürün çamaşır suyu gibi leke çıkarıcı kullanmadığınız sürece uzun ömürlü olabilecektir. Farklı renk seçeneklerine sitede ulaşarak beğendiğiniz renk seçimini de gerçekleştirebilirsiniz.
2012-yorgan-modelleri-ceyizlik (1).jpg



muratyorgan_243.jpg


Tavan nakışlı ya da yelpazeli gibi model tasarımlarıyla yün yorgan dikim işini üstlenen yerlerden faydalanarak da kaliteli sonuç alabilme fırsatında bulunabilirsiniz. Sizlerin beğenerek kullanım gerçekleştirebileceğiniz bu tarz yorganları yer evi ya da köy yaşantısında daha sık görebilirsiniz. Kimi yerler sadece dikim işini üstlenerek yününü vermeniz durumunda çok daha cüzi fiyata yorgan sahibi olabilme ayrıcalığını yakalayabilme fırsatını sizlere sunabilmektedir.

maxresdefault.jpg

Teknolojinin gelişmesiyle daha çok uyku seti modelleri ile sahip olabilme ayrıcalığını yakalayabileceğiniz yorgan çeşitleri de farklı desenlerle evinizi süsleyebilir. Çok uygun fiyat etiketleriyle çeyizlik ürünlerinizle bile sahip olabileceğiniz bu ürünleri tercih etme lüksü de tamamen size kalmış. Madama Coco, İstikbal, Bellona, Doğtaş gibi pek çok mağaza alışverişlerinizde yatak odası grubuyla uyku seti içinde yorgan alımını gerçekleştirme olasılığınız da mevcut. Şimdiden keyifli tercihler.
 

Ekli dosyalar

  • 2016-2017-İstikbal-Mobilya-Beyaz-Renkli-Çiçek-Desenli-Uyku-Seti-Modeli.jpg
    2016-2017-İstikbal-Mobilya-Beyaz-Renkli-Çiçek-Desenli-Uyku-Seti-Modeli.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 667
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst