LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Şubat 2011 #1 Charmante By Nazlı Elbiseleri... charmante by nazlı En güzel gününüzde,davetlerde,partilerde giyebileceğiniz birbirinden güzel elbiseler beğeninize sunuyorum...
charmante by nazlı En güzel gününüzde,davetlerde,partilerde giyebileceğiniz birbirinden güzel elbiseler beğeninize sunuyorum...
$ul€ Yeni Üye Üye 28 Şubat 2011 #2 Bazı modeller çok şık ama bence manken taşıyamamış.. bilmiyorum kadına yakışmamış 😀 Emeğine sağlık canım
Bazı modeller çok şık ama bence manken taşıyamamış.. bilmiyorum kadına yakışmamış 😀 Emeğine sağlık canım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 28 Şubat 2011 #4 Hoş modeller var canım içlerinde emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Şubat 2011 #5 Elbiseler hoşta mankende bir tuhaflık var gibi kıyafetler mankenin üstüne oturmamış sanki 😀 Teşekkürler canım
Elbiseler hoşta mankende bir tuhaflık var gibi kıyafetler mankenin üstüne oturmamış sanki 😀 Teşekkürler canım
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Şubat 2011 #6 pasika ve şulem iyi taşırdı bu elbiseleri adım gibi eminim 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 28 Şubat 2011 #7 Aralarında hoş modeller var ama çok klasikler... Paylaşım için teşekkürler 😉)
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Şubat 2011 #8 angel o zaman etek kısmı yukarı gelen bulayım değişk bi model olsun
M Misafir Forum Okuru 1 Mart 2011 #9 Kıyafeti taşımak oldukça önemlidir diyor ve bende mankenin taşıyamadığı kanaatine varıyorum 🙂Abartılı güzelliğe sahip olmasada, bazıları güzel... Paylaşım için tşkler Lavinya🙂
Kıyafeti taşımak oldukça önemlidir diyor ve bende mankenin taşıyamadığı kanaatine varıyorum 🙂Abartılı güzelliğe sahip olmasada, bazıları güzel... Paylaşım için tşkler Lavinya🙂
bettt Yeni Üye Üye 1 Mart 2011 #10 güzeller var ama gerçektende mankene yakışmamış😀 manken ve yakışmamış'ı aynı cümlede kullanmak gerçektenn tuhaf😀 paylaşım için teşekkürler 🙂🙂
güzeller var ama gerçektende mankene yakışmamış😀 manken ve yakışmamış'ı aynı cümlede kullanmak gerçektenn tuhaf😀 paylaşım için teşekkürler 🙂🙂