hosbulduk aysen abla hayirli yollar sanada cok guzeldi ya turkiye keske 3 ay kalabilseydim doyamadimhosgeldin febim bende persembeye gidiyorum kismetse
hosbulduk aysen abla hayirli yollar sanada cok guzeldi ya turkiye keske 3 ay kalabilseydim doyamadimhosgeldin febim bende persembeye gidiyorum kismetse
Titan senin orda neden kendine ozel yazi yaziyooooo. Bizimkinde member sende Administrator yaziyodu. Senmi degistiin torpilllliiiiiiiiii
Bir hikaye var, adamın biri hergün eve elleri dolu geliyormuş, bir gün boş gelmiş, karısı kapıyı açınca adamın eline bakmış ki boş, kafasını kaldırıp yüzüne br bakmış ne görsün; "Adaaam adaaam senin gözünün biri körümüşşşş!" demiş, sen de yeni mi gördün admin yazımı 
alisiyoruz titanim yavas yavasDaha kullanışlı, daha şık ve daha verimli bir forum için düzenlemeler yapılmış, olan bu 🙂 Ama biraz sabırlı olarak bizlere yardımcı olmanız gerekiyor 🙂
alisiyoruz titanim yavas yavas

Onu diyorum ya admin yazmiyo suanÖnceden de admin yazıyordu kuzuBir hikaye var, adamın biri hergün eve elleri dolu geliyormuş, bir gün boş gelmiş, karısı kapıyı açınca adamın eline bakmış ki boş, kafasını kaldırıp yüzüne br bakmış ne görsün; "Adaaam adaaam senin gözünün biri körümüşşşş!" demiş, sen de yeni mi gördün admin yazımı
![]()