çicekli böcekli etek!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
çicekli böcekli etek!
kotetekcicek8ssov31kx1.jpg


Hemen hepimizin dolabında artık giymediğimiz ama atmaya da kıyamadığımız kıyafetler vardır. Bu kıyafetlerin başını ise tartışmasız eski jeanler çeker. İster etek, ister pantolon isterse ceket olsun, jean kumaşı yeniden değerlendirilebilir özelliği taşır. Nasıl mı? İster üzerine motifler işleyerek farklı bir hava katabilir, isterseniz yaratıcılığınızı kullanarak çanta, şort, yelek gibi yeni giysiler ve aksesuvarlar yaratabilirsiniz.

Zamanınızı almayacak

Jeanlerinize hayat vereceğiniz yöntemlerin başında şablon yöntemi gelir. Kot etek, ceket, şort, pantolon ve şapkalarınızı renklendireceğiniz 'şablon' yöntemi, hem çok pratik hem de fazla zamanınızı almayan bir yöntemdir. Ancak, dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, yenilediğiniz giysilerinizin boyadıktan sonra mutlaka kurumasını beklemeniz gerektiğidir. Eğer yıkamak istiyorsanız da, mutlaka çalışmanızın üzerinden 24 saat geçmesini beklemelisiniz.

Pullarla daha da renkli

Bir kot eteğe nasıl yeni bir hava katabilirim diyorsanız, bu yazı sizin için... Evde, kıyafetlerinize bu yöntemi nasıl uygulayacağınız göstermek amacıyla; Semih Yener Stilistlik ve Modelistlik El Sanatları Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Berrin Özer'le çok şık ve sevimli bir kot etek çalışması yaptık. Bu örnekten yola çıkarak siz de harikalar yaratabilirsiniz. İşlemleri tamamladıktan sonra isterseniz boncuklar ve pullar kullanarak eteğinize ışıltı katıp, daha da göz alıcı hale getirebilirsiniz
 
Ce: çicekli böcekli etek!

emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler canım
 
Geri
Üst