Çikolata kahve saç rengini kullananlar buraya...

  • Konbuyu başlatan çikolata kahve
  • Başlangıç tarihi
Ç

çikolata kahve

Forum Okuru
Çikolata kahve saç rengini kullananlar buraya...
Arkadşlar beyaz tenliyim Fahriye Evcen cildi gibi bir cildim var yani şuan ki saçlarım kahve tonlarında bu çikolata kahvesi var palettenin acaba normal kahve üzerine hemen tutar mı? Akma yaparmı çok güzel bir ton fahriye evcen de bir ara kullanmıştı bu rengi acaba kendim evde yapabilir miyim?
 
Merhaba , hazır boyalar maalesef risk .İstediğiniz rengi tutturamayabilirsiniz. Ayrıca gerek evde yapılan gerekse kuaförde yapılan boyalar her yıkamada zaten akıyor. İstediğiniz saç tonunu ancak kuaförde yaptırarak elde edebilirsiniz.
 
bu hazır boyalar koleston çok güzel ben seviyorum tam tutturabilmek için kendi saçınız olmalı. Boyalı saçlarda ton tutmuyor. Kendi saçınız ise kolayca girebilir saça renk. Ama yinede tam anlamıyla istediğiniz ton olmayabilir.
 
şöyle bir öneride bulanabilirim. Hazır boyalarda her zaman bir ton açığını almak istediğiniz saç rengini elde etmenizi sağlar. Benim saçlarımda röfle var mesela .Dip rengim açık kahveydi .Kuaföre gidicek vaktim yoktu. Hemen ultra açık sarıyı alıp saç diplerime sürdüm .Kendi ana saçım siyah olduğu için saçımın rengi açık kahve oldu..Sizde bu şekilde boya tercih ederek istediğiniz saç rengini tutturabilirsiniz.
 
Geri
Üst