Çilekli çok şirin bebek patikleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Çilekli çok şirin bebek patikleri
Bebekler daha doğmadan onun için yapılan hazırlıklar için de yer alan bebek örgü modelleri, bebeğin cinsiyetine göre farklı renk ve modeller ile kış ayların da çok kullanışlı oluyor.

Özellikle bebek patik modelleri, onların minik ayaklarını sıcacık tutarken hastalıklara karşı da koruma altına alıyor. Tabi bu kadarla da kalmıyor ve bebek patik modelleri onların kıyafetlerini tamamlayan şirin bir aksesuar olarak da yer alıyor.
Sizler için şimdi ki konumuz da kız bebekler için patik modelleri arasından çilek görünümlü örgü patik modellerini paylaşıyorum.
Görüntüsü ile oldukça dikkat çekici ve şirin olan bu güzel patik modelini dilerseniz çilekli bere ve çilekli ceket ile tam takım halin de örerek tercih edebilirsiniz.

Genel olarak kırmızı, yeşil ve siyah rengin kullanıldığı çilekli patik modelleri ile kış ayları minik prensesler için daha sıcak geçecek.

TIĞ İŞİ BEBEK HIRKA MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

5324f02c3b8c.JPG
cilekli-bebek-orguleri-1.JPG
cilekli-bebek-patikleri.JPG
cilekli-bebek-patikleri-12.JPG
cilekli-bebek-patik-modelleri-3.JPG
cilekli-bebek-patik-modelleri-4.JPG
çilek-desenli-bebek-patiği.JPG
incilerle-süslenmiş-bebek-patiği.JPG
örgü-çilek-görünümlü-şiş-ile-örülmüş-cici-patik.JPG
sirin-orgu-bebek-patik-21.JPG


ÇOCUKLAR İÇİN ÖRGÜ BOYUNLUK MODELLERİ
 
ay bayıldım ne kadar güzel ve şirin bebek patikleri böyle çilekli patikler kız bebeklere de çok yakışıyor hele birde bereside takım olursa daha güzel bir uyum için de olur. Kışın bebeklerin ayağını sıcak tutmak gerekiyor hani eskiler hep der ya hastalığı ayaktan alırsın diye valla bu işi biliyor eskiler onların o minicik ayağını mutlaka soğuklarda sıcak tutmak için patik giydirmek gerek.
 
Geri
Üst