Cilt kırışıklıkları için bitkisel yağlar tavsiye

N

Nurseda<<<<<

Forum Okuru
Cilt kırışıklıkları için bitkisel yağlar tavsiye
Cilt kırışıklıkları için bitkisel yağlar hangisidir tavsiye

Merhaba

Kırışık kremleri kırışık giderici kremler gerçekten çok pahalı . Bunun yerine bitkisel hangi yağları kullanabiliriz hangi yağlar karışık giderici yağlardır cilt kırışıklıklarına hangi bitkisel yağlar iyi gelir tavsiyeniz nedir . Hangi yağları kullanmalıyım. Özellikle yüz bölgesi için tavsiye edeceğiniz cilt kırışıklıklarına iyi gelen bitkisel yağlar hangisidir Neyi tavsiye edersiniz teşekkürler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba

Dediğiniz gibi özellikle yüz için kırışık karşıtı kremler gerçekten çok pahalı . Küçücük kremlere dünya para veriyoruz . Bana kalırsa çok da istediğimiz etkiyi göstermiyor. Aslında biz istiyoruz ki bu kremleri kullandığımız zaman cildimizde hiç karışıklık olmasın ve bu kırışıklıklar hiç oluşmasın.

Size önereceğim iki tane yağ var bir tanesi lavanta yağı diğeri de argan yağı. Lavanta yağı antiseptik özelliği olan antibakteriyel bir özelliğe sahiptir aynı zamanda sivilce izlerini de gidermeye yardımcı olur yaşlanmayı geciktirir bu yağdan direkt de kullanabilirsiniz kullandığınız krem içerisine de birkaç damla damlatarak da kullanabilirsiniz.

Argan yağı na gelince Argan yağı gerçekten çok güçlü bir yağ yaşlanma karşıtı bir yağdır cildi çok iyi nemlendirir ciltteki sivilce izlerine giderir cildi besler aynı şekilde kullandığınız krem içerisine 2-3 Damla damlatıp her kullanmanızda argan yağını da kullanabilirsiniz.

Eğer sadece Argan yağı kullanmak istiyorsanız da cildiniz önce temizleyin gece yatmadan önce bir pamuk yardımıyla yüzünüze argan yağını iyice yedirerek sürün.

 
Geri
Üst