Cilt lekeleri için boza maskesi

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Cilt lekeleri için boza maskesi
cilt lekeleri için boza maskesi tarifi önerileri hazırlanışı burada arkadaşlar. Cilt lekeleri tedavisi için, yine sizlere daha önce bir çok bilgide bulunmuş ve bitkisel cilt lekesi maskeleri tarifleri sunarak, cilt lekelerinden kurtulmak için gerekli tüm bilgilere değinmiştik Melek'ler. Şimdi ise cilt lekesi maskesi öneriyor ve cilt lekeleri için boza maskesi oldukça faydalı diyoruz. Evet evet şu içtiğimiz boza... Hatta yine daha önce boza nasıl içilir diye de bilgiler aktarmıştık Melek'ler:) Bozayı artık içmek yerine güzel bir cilt için boza maskesi de yapabilirsiniz Melek'lerim:)

cilt2-2ea.jpg




Ciltteki lekeleri yok eden, yüzdeki sarkmaları engelleyen ve toparlayan, gergin, ipeksi bir cilde sahip olmayı sağlayacak olan, Boza Maskesi ve Boza peelingi tarifi

Boza Maskesi Tarifi

1 tatlı kaşığı boza,
1 tatlı kaşığı yulaf unu veya arpa unu,

Boza Maskesi Hazırlanışı ve uygulanışı:
Malzemeleri karıştırıp yüzünüze ve dekoltenize uygulayın. 13-20 dakika kaşığın tersiyle ve ya bir cam bardakla dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın ve yüzünüzü yıkayıp nemlendiricinizi uygulayın. Bu uygulamayı haftada 2 defa yapmak yeterli olacaktır.

Boza Peelingi Tarifi

İnci Soydan Boza Peelingi
1 tatlı kaşığı boza,
1 çay kaşığı tarçın,
1 çay kaşığı toz şeker

Boza Peelingi Hazırlanışı ve uygulanışı:

Boza, tarçın ve şekeri karıştırıp yüzünüze yumuşak dairesel harekelerle masaj yapın ve yıkayın.
 
Geri
Üst