Cilt lekeleri için karbon maskesi önerimizi deneyin!

M

Misafir

Forum Okuru
Cilt lekeleri için karbon maskesi önerimizi deneyin!
cilt lekeleri için tedavi yöntemleri karbon maskesi önerisi burada arkadaşlar. Sizlere daha önce cilt lekelerine karşı bir çok konumuzda öneride bulunmuş ve hatta yaz mevsimi bitimini yaşadığımız şu günlerde güneş lekeleri için tedavi yöntemleri önerilerinde de bulunmuştuk. Şimdi ise yine cilt sorunlarına çözüm önerileri konularımıza devam ediyor, bir yenisini daha ekliyor ve sizlere cilt lekeleri için karbon maskesi önerisinde bulunuyoruz Melek'ler! Karbon maskesi ile cildinizde ki güzelliğinize gölge eden, hatta ruhen sizi etkileyen o nahoş görüntülü cilt lekelerinden kurtulabilirsiniz arkadaşlarım. Cildinizde oluşan her türlü lekeye çözüm olan karbon maskesi, her yaşa uygun bir maskedir Melek'lerim. Üstelik doktor önerisidir:A


84de8f7e57fd48.jpg



Karbon maskenin içeriğindeki arbutin, c vitamini, hyaluronik asit, kollejen, aloe aslı sayesiyle tek seansta dahi bariz netice elde edilebilen tedavi şekli, yüz dışında dekolte, el ve boyun bölgelerine de yapılabiliyor. Uygulama sırasında yüz kasları çalıştırılarak myotoni tedavisiyle ciltteki sarkmalar da tedavi edilebiliyor.

Dr. Serkan Öztürk, bilinmekte olan elementlerin en çok yönlü olanının karbon olduğunu ve bileşiklerin yüzde 94'ünün karbon içerdiğini söyledi. Hayatın dayandığı temel işlevleri uygulamak için kafi çeşitlilikte ve karmaşıklıkta düzenlemeler meydana getirerek farklı elementlerle birleşme yeteneğinin yanlızca karbonda olduğunu ortaya koyan Öztürk, karbonun canlılardaki maddenin yüzde 18'ini oluşturduğunu vurguladı.

Yaşamın temel bileşeni bulunan karbonun mucize gücünün, artık cilt sağlığının korunmasına dair tatbik edilen ehemmiyetli tedavi metotları arasında yerini almış olduğunu aktaran Öztürk, karbonlu iyontoforez ( Beaution ) Diye isimlendirilen karbon maskesi tedavisinden muvaffak sonuçlar elde edildiğini belirtti.

Karbon maskesi iyileştirilmesinde ''iyontoforez''in beraber uygulandığını anlatan Öztürk, iyontoferezin düşük seviyede elektriksel akım ile cilt yüzeyine tatbik edilen ürünün cilt altına geçmesini sağlayan kozmetik uygulamalarda kullanılmakta olan bir teknik olduğunu söyledi. Öztürk, ''İyontoforez ile karbon maskeye yedirilmiş ürünlerin cilt içine aktif ve süratli bir şekilde gönderilmesi sağlanabilir''dedi.

Karbonlu iyontoforez yöntemi karbon maskesi içinde cilt sağlığının korunmasında epey mühim bulunan bileşenlerin olduğunu ortaya koyan Öztürk, ''yöntem, arbutin, c vitamini, hyaluronik asit, kollejen, aloe aslı sayesiyle lekelenme, antiging, gözeneklerin sıkılaştırılması ve nemlendirme tedavilerinde aktif bir biçimde kullanılabiliyor''dedi.

Öztürk, uygulamanın yanlızca yüz değil dekolte, el ve boyun bölgelerine de yapılabildiğini söyleyerek, ''uygulama sırasında yüz kasları çalıştırılarak myotoni tedavisiyle ciltteki sarkmalar tedavi edilmektedir''diye konuştu.

Uygulama için yaş siniri yok
Dr. Devrim gürsoy da tedavinin herhangi bir yan tesiri bulunmamakta olduğunu belirtip, uygulamanın ciltte lekelenme, gözeneklerin genişlemesi, kırışıkların oluşmaya başlaması, kuruluk, matlık ve elastiğin kaybolması halinde rastgele bir yaş sınırı olmaksızın yapılabileceğini söyledi.

Cildi iyi hale getirmek amacıyla yöntemlerin hepsinde cildin zaman içerisinde yitirdiği temel maddelerin cilt yüzeyine nüfus etmesine çalışıldığını aktaran gürsoy, iyontoforez işleminin özel bir cihaz yardımıyla karbon maskeye tatbik edilerek, maske içeriğinin cilt altına geçtiğini kaydetti.

Gürsoy, karbon maskesinin içindeki hyaluronik asitin ciltte su tutup hacim sağladığını, aloe özünün toparlanmaya yaradığını, öteki bileşenlerin de nemi ve dolaşımı artırdığını söyleyerek, ''böylece, hem luzumlu mineral ve vitaminlerin yerine konuluyor, hem luzumlu dolaşım sağlanıyor ve hem de ciltte yeni bir yapılanma oluşuyor''dedi.

Tedavinin kaç seans olacağının hasta profiline göre değiştiğini ortaya koyan gürsoy, tek seansta dahi etkinin gözlenebildiğini söyledi. Gürsoy, ''cildinizde, parlama, aydınlanma, matlığın giderilmesi, gözeneklerin küçülmesi ardışık yapılan seanslarla beraber artan sonuçlar gösterir. Kalıcı ve kesin bir netice için ortama 3-5 seans gerekmektedir''diye konuştu.

Gürsoy, karbon maskenin gebelikte kullanımında pratikte bir sakınca bulunmamakta olduğunu, yalnız bu dönemin ince bir süreç olduğundan uygulamanın gebelik sonrasına bırakılmasının münasip olduğunu vurguladı.

Uygulama nasil yapiliyor?
Uygulama evvelinde cildin temizlenmesi, buhar uygulaması yapılarak gözeneklerin açılması tavsiye ediliyor. Temizlenen cilde siyah renkli ve zengin içerikli karbon maskesi sürülüyor. Maskenin cilde bütünüyle sürülmesinden sonrasında, iyontoforez ile karbon maske içeriğinin emilimi temin ediyor. Uygulama, ortalama 30-45 dakika sürüyor. Aparatın temin edilmesi koşuluyla karbon maske uygulaması evde de yapılabiliyor. Yalnız, uygulamadan muvaffak netice alınabilmesi için ilkönce tedavinin bir merkezde başlatılması ve iyice öğrenilmesi icap ediyor.
 
Geri
Üst