Cilt lekeleri ve sivilce izleri için agarta yağlı sabun nasıl?

  • Konbuyu başlatan ciltlekelerimveben
  • Başlangıç tarihi
C

ciltlekelerimveben

Forum Okuru
Cilt lekeleri ve sivilce izleri için agarta yağlı sabun nasıl?

Agarta yağlı cilt sabunu melek kadınlar kulubü agarta yağlı cilt sabunu kullananlar forum'da.​

Merhaba kızlar sivilce izlerim var çok sormak istiyorum da agarta yağlı sabun sivilce izlerine iyi gelir mi lekelerimi geçirir mi? Ne diyorsunuz acaba cildim için kullanmalı mıyım? Agarta yağlı cilt sabunu kullananlar var mı aktara da sordum gerçi onlar satmak için her şeyi yapıyorlar ama ben birkaç yorum okudum güvenemedim de ama. Sizlere de sormak istiyorum lütfen bilen deneyen varsa bu sabun hakkında yorumda bulunabilir mi?
 
Merhaba
Canım ben sana kullan desem iyi bir tavsiyede bulunmuş olmam bence. Çünkü her kafadan duyduğumuz sabunu kullanmaya kalksak var ya cildimiz çukur bir araziye döner herhalde. Cilt doktorları neden var biliyorsunuz değil mi? Cilt uzmanına gidip şikayetini belirteceksiniz ve size uygun bir ürün önerecektir. Eğer ki çok fazla şikayetçi iseniz bu tür bir sorundan bilmediğiniz bir sabunu kullandıkça bilemezsiniz daha kötü olmayacağını ne kadar da doğal diye söylense de. Piyasada çok fazla doğal diye geçen ürün var ama belki gerçekten faydalıdır gerçekten doğaldır ama sizin cildiniz çok hassas ise belki size iyi değil daha kötü yapacaktır cildinizi. Agarta yağlı cilt sabunu aynı zamanda saçlar için de kullanıldığı söyleniyor.

Evet arkadaşlar aslında bu tür şeyleri kullanırken dikkatli olun diyoruz cildiniz daha kötü olmasın ama şu paylaşacağım yazıdan da sivilce izleri için doğal maske tarifleri bulabilirsiniz. ''Sivilce izi nasıl geçer'' hemen yazımızda.

 
Geri
Üst