Cilt rengini açan beyazlatan kremler

Uzman SühaN

Administrator
Cilt rengini açan beyazlatan kremler
Herkesin ten rengi farklıdır.Kimi esmer ten renginden hoşlanır kimi de beyaz tenden.Esmerler ten rengini fondotenlerle ,kremlerle açmaya çalışırken,beyazlarda esmer olmak için solaryumlara giriyor.Yani herkes kendinde olamyana meyilmi gösteriyor artık farklılıkmı istiyor bilemedim.Cildinin beyaz olmasını isteyen esmer hanımlar ,Yazımızın devamın da beyaz tene sahip olmak için kullanılıcak kremleri bulabilirsiniz.Öncesi ; Cilt rengini açan maske tarifleri adlı konumuzu incelemenizi öneriyoruz.

Cilt rengini açmak için bir kaç yöntem var.Biz kremle cilt rengini açmaya değinicez.Bir çok ünlü kozmetik markaları bu konuda hayli iddialı olsada her kerem olumlu sonuç vermiyor.Yada şöyle diyelim hani o hayalinizdeki cilde bir kremle kavuşamayabilirsiniz.Birazdan vereceğimiz kremleri kullanarak istediği cilt rengine kavuştuğunu söyeleyenler var.Bunları kullanıcı yorumlarından bulabilirsiniz.Lakin yorumlarda hile olabilir.Ürünü ballandıra ballandıra anlatıp satmak kar sağlamak amaçlı yorumlara dikkat edin.Sözü daha fazla uzatmadan ten rengini açan kremlerin isimlerini paylaşalım.





cildi beyazlatan krem.jpg




Aşağıda listelediğimiz kremler bizim değil internette bunları kullanan kişilerin önerileridir, hiç bir kremi doktor muayenesi ve tavsiyesi olmadan kullanmamanız gerektiğini bir kez daha hatırlatarak listeye geçelim;

Arap Kızı KremiArap Kızı Kremi :

Yağlı ve normal ciltler için piyasada bulabileceğiniz Arap kızı kremi cilt için faydalarının arasına cilt beyazlatma, leke giderme ve ten rengini açma gibi özellikleri de eklemiş. Genellikle kullananlar çil izleri için oldukça faydalı olduğunu belirtmişler. İçerisinde bol miktarda E ve B vitamini, gliserin ve gliserol bulunuyor. Daha önce televizyonlarda Vildan Atasever, Hande Ataizi gibi ünlülerin doğal fondoten olarak kullandığı şeklinde magazinlerde yer almıştı. Merak edenler Arap kızı kremi kullanımı konumuzda detaylı bilgiyi bulabilirler.

Redist Beyazlatıcı Krem :

Ciltteki renk değişimlerini düzenleyip aydınlatan bu krem, güneş lekeleri, koyu cilt, koltuk altı ve genital bölge kararmaları, akne ve çil lekeleri gibi durumlar için çözüm sağlamaya çalışıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olan krem cildinizi 2 ton açarak daha pürüzsüz olmasını sağlayacağını iddia ediyor. Kullanan kişiler tarafından olumlu dönüşler çoğunlukta.

İçerisinde bulunan aktif maddeler melanin seviyesini düşürerek güneş ve yaşlanmadan kaynaklanan lekelerin giderilmesini sağlar. Makyaj ürünü olmamasına rağmen, makyaj öncesi baz olarak kullanılabilir. Redistin krm formlarının yanında maske olarak kullanılabilen formları da bulunmaktadır.

Fade Out beyazlatıcı kremFade Out Krem :


Cilt rengini açıp cilt tonunu düzenlemek için kullanılabilir. Bir normal olarak sürülen kremi bir de gece kremi bulunuyor. Cilt lekelerini yok etmek için gece kremi daha çok tercih ediliyor.

Melanin düzenleyici kremlerden birisidir ve lekelerin tonunu açarak cildin normal rengine yaklaştırma prensibi ile iyileştirme sağlar. Yağlı bir krem olan Fade Out kremi kullananlar genellikle ciltlerinin daha parlak bir forma kavuştuğunu söylüyorlar.

Body KremBody Krem :


Body krem de diğer beyazlatıcı kremler gibi cildinizdeki ton bozuklukları olan yerlerde düzenlemeler sağlayan bir krem. Ağda ve epilasyon sonrası kullanılabilen krem beyazlatmak istediğiniz bölgeye masaj yaparak uygulanıyor. Genital bölgeler, dirsek, koltuk altı ve bikini bölgesinde kullanılabiliyor. Bay ve bayanlar tarafından kullanılabilen bu kremin kısa sürede sonuç verdiğini iddia ediliyor. Aynı zamanda istenmeyen kokuları önlediği de söylenen kremin en önemli özelliği %100 bitkisel içeriklerden oluşması.

Transvital White Pure kremTransvital White Pure :


Tüm ciltlerin kullanabileceği bu krem oldukça pahalı olduğu için satın almadan önce mutlaka iyice araştırın. Beyazlatma işlemini içerisinde bulunan, taşkıran çiçeği, dut, takke çiçeği, üzüm ve kaolin malzemeleri ile sağlar.

Cilt yüzeyindeki lekeleri, yağı ve birikimleri emerek cildinizi arındırır ve beyazlatır. Haftada bir iki kere maske şeklinde uygulanır. Cildi derinlemesine temizledikten sonra kalın bir tabakayı sürün ve ardından 5-10 dakika bekleyin. Daha sonra ılık su ile durulayın.

Kontes Fondoten Pudralı KremKontes Fondoten Pudralı Krem :

Kılcal damarların oluşturduğu renk pigmentlerini engelleyerek ciltte ton farklılıkları oluşmasını engeller, güneş yanıkları için de oldukça etkilidir. Makyaj temeli olarak kullanılabilecek bu krem daha beyaz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Bu kremin ayrıca göz çevresindeki mor halkalar için ekstra etkili olduğu iddia ediliyor. Sivilceler ve kızarıklıklar için de etkili olduğu belirtilmiş.

Nuxe beyazlatıcı kremNuxe Beyazlatıcı Serum : Bu leke açıcı cilt serumu, tüm cilt tipleri için uygundur. Cildi aydınlatarak beyazlatan serumun etkin maddeleri C vitamini ve beyaz çiğdemdir.

Cildi iyice nemlendirir ve içerisinde bulunan meyankökü sayesinde ferahlama ve rahatlama sağlar. Paraben ve renklendirici içermeyen krem üreticisi tarafından 28 günde etkili olacağı iddia ediliyor. Fiyat açısından diğer kremlere göre biraz daha pahalı olan Nuxe beyazlatıcı serumu online mağazalarda bulabilirsiniz.
 
Karbonat yoğurt ve limon karışımı.Cilt rengini açıyor. Öyle kreme falan asla para vermem . Bir sürü kimsayasal var içeriğinde.En azından evde olan malzemelerle hem cilt rengimi açıyorum hemde doğal bir parlaklık kazandırıyorum .
 
Pirinç suyunun cilt rengini açtığını bende duymuştum. Hatta kendimde denedim.Pilav yaparken pirinci suda bekletiyorum. Pirincin suyunu dökmüyorum iki gün yüzüme uyguluyorum.Henüz yeni başladım. Şimdilik sadece biraz pürüssüzlük var henüz rengimde açılma yok.Arap kızı kremini çok övüyorlar onuda denemeyi düşünüyorum.
 
Geri
Üst