Cilt sıkılaştıran meyveler hangileri buyrun öğrenelim melekler.

M

Misafir

Forum Okuru
Cilt sıkılaştıran meyveler hangileri buyrun öğrenelim melekler.
cilt sıkılaştıran meyveler neler hangileri buyrun öğrenelim. Cilt sıkılaştırmak için sizlere daha önce gerek bitkisel cilt sıkılaştırıcı maske önerileri, gerek ise sıkı bir cilt için kozmetik ürün önerilerinde bulunmuştuk. Güzel ve genç bir cilt için, detaylı tüm konulara, önerilere ve tariflere yer verdik. Güzelliğe giden en büyük ve etkili yol, cildimizdir diyor ve Meleklermekani.com olarak, cilt güzelliği için cilt sıkılaştıran meyveler hangileriymiş, bu makalemizde bu konuya açıklık getiriyoruz arkadaşlarım.


cilt-1d7.jpg



Elma

Elmalar cildinizin doğal yapısını korumaya yardımcı meyvelerin başında gelir. Yüzyıllardır cilt güzelleştirici olarak kullanılan elma pürüzlerden kurtulmanızı sağlar. Banyo yapacağınız suyun içine ekleyeceğiniz bir bardak elma suyu cildinizi yumuşatır. Elma suyu, nefes açıcı ve kepek önleyici olarak da kullanılabilir. Elma, içerisinde bulunan elementler sayesinde akne sorununa da iyi gelir.

Limon

Limon, hepimizin evinde bulunan ve çok faydalı bir meyvedir. Limon, cildi ve saçı tazeliğe kavuşturur. Dirsek ve topuk gibi sertleşmiş bölgeleri yumuşatmak için 1 dilim limon yeterli olacaktır. Banyo suyuna katacağınız bir limon suyu, tüm gün ferah hissetmenize sağlar. Limon suyunu şampuanınıza da ekleyebilirsiniz. Bu sayede Saç deriniz canlanacaktır. Cildinizde meydana gelen siyah noktalar ve aknelerden kurtulmak için de doğal renk açıcı özelliğiyle limonu kullanabilirsiniz.Limon suyu, zayıflatıcı özelliğiyle de bilinir.

Muz

Muz, saç ve cilt için çok faydalı bir meyvedir. Protein ve doğal yağlar açısından zengin muz, her türlü cilt tipine uygundur. Püre haline getirilmiş muzu cildinize uygulayıp 20 dakika beklediğinizde cildiniz yumuşayacaktır. Saçlara da iyi gelen muz püresini bir tatlı kaşığı bal ile karıştırıp uygularsanız saçlarınız boyalı dahi olsa daha yumuşak görünecektir.

Şeftali

Şeftali kuru ciltler için çok uygun bir meyvedir. Taze bir şeftaliyi ezip bir yemek kaşığı yoğurt ile karıştırın. Cildinize uygulayın ve 20 dakika kadar bekleyin. Ardından ılık su ile durulayın. Farkı hissedeceksiniz.
 
Geri
Üst