Çin Astrolojisine Göre Tavşan Burcu

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Çin Astrolojisine Göre Tavşan Burcu
tavşan burcu 2011 tavşan yılı özellikleri yılının özellikleri
Tavşan

Özellikleri


Talihli, cömert, kibar, kültürlü, sanatkar, duyarlı.

Kişiliği

Hayvan yıllarının içinde en talihli olanlar tavşan yılında doğmuş olanlardır. Bu kişiler, çoğumuzu harap edecek sıkıntılardan bir zarar görmeden sıyrılmasını becerirler. Tavşan yılı doğumlusu kavgaya meraklı değildir. Bunun yerine karşılaştığı sorunları anlaşarak ve konuşarak çözümler karşı fikirde olanları ikna ederek kendi safına çeker. Barış taraftarı olması, sorunların karşısında uzlaşmaya çalışması onun zayıf birisi olduğunu göstermez.

Tavşan yılı doğumlusu eğer savaşmak zorunda kalırsa bunu da büyük bir cesaret ve şiddetle yerine getirir. Bu kişileri barış sevgisi, müzik ve sanat meyli ile tamamlanmıştır. Başkaları yararına cömert olması ve iyi duygular beslemesi de özelliklerine ilave edilmelidir. Bunların en önemli olumsuz tarafları aniden aksileşmeye meyilli olmalarıdır. Bu durum başkaları için çok şaşırtıcı olur ve yanlış anlaşılmalara yol açar.

Duygusal Yaşamları

Bu kişiler aşk ve evlilikte fiziki heyecanı üstün tutan, duygusal yanları güçlü insanlardır. Bununla beraber rahatlarına düşkünlükleri de, tüm öteki özellikleri içinde önemli yer tutar. Tavşan yılında doğan kişi geçici ilişkilerden hoşlanır. Uzun süreli beraberliklere çok ender razı olur. Evlenmeyi göze alması için her yönden tatmin olması gerekir.

Tavşan yılı kişisi için en az uygun olan Horoz yılında doğan kişilerdir. Keza Kaplan yılı doğumlusu da onunla zor uyuşur. Bunlardan başka, Maymun ve At yılı doğumlular da zor anlaşır. Tavşan yılında doğanlar için en uygun olanlar Koyun ve Domuz yılında doğmuş olanlardır.

Tavşan Yılında Elementler

Tüm elementlerin kutupsallığı (-) dir.

· Metal - Tavşan: Öteki Tavşan yılı doğumlulara nazaran daha gizemlidir. Erkek veya kadın olsun hem duyarlı hemde sanatkar ruhlu olurlar. Bazen yaşamı sırtlarında zor taşıdıkları bir yük gibi görebilirler. Öteki Tavşan yılı doğumlulardan daha fazla romantik ve tutkulu olurlar. Duygusal güçlerin elinde sürüklenmeye meyillidirler.

· Su - Tavşan: Bunlar barış içinde yaşamaya büyük bir istek duyarlar. Bazen geri çekilmeye hazır ve içe dönük mizaçları ile duygularını açıklamaktan korkan bir kimlik taşırlar. Su - Tavşan yılında doğanlar dalgın ve düşünceli yaradılışta olurlar ve geçmişin etkisinde kalırlar.

· Tahta - Tavşan: Tahta Tavşan'ı, insanlar tarafından sevilen, her ortama uyum sağlayabilen, rahat bir Tavşan'dır. Tek başına çalışmaktansa grup çalışmalarını tercih eder. Başkaları tarafından desteklenmek hoşuna gider. Bazen hislerini açıkça ifade edemez. Cömertliğiyle tanınır.

· Ateş - Tavşan: Yoğun derecede duygusal bir kişiliktir. Hislerini belli etmekten hiç kaçınmaz. Bu nedenle başkalarının kendisine karşı dikkatli davranmasına neden olur. Her ne kadar sıkı ağızlı ve ketum birisi olsa da, öteki Tavşan yılı doğumlulara benzemez. Ötekilere göre liderlik vasıfları daha gelişmiş olup, gerektiğinde konuşarak karşısındakini ikna etme yeteneği vardır.

· Toprak - Tavşan: Diğer Tavşan yılı doğumlulara nazaran daha azimli ve ciddi mizaçlıdır. Konforlu ve lüks bir diğerlerinden daha fazla sever.
 
Geri
Üst