Cinler Nerede Yaşar? Ne Yer ve Ne İçerler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Cinler Nerede Yaşar? Ne Yer ve Ne İçerler
cinler ne yer ne içerler, cinler nerede yaşar, cinler ne yerler

Birçok kişinin üç harfli olarak nitelendirdiği cinler nerede yaşarlar, ne yer ve ne içerler diye merak edenler için gereken bilgiler sizlerle birlikte....


cin.png

Cinler hamamlarda, mezarlıklarda, pis yerlerde, ahırlarda, çöplüklerde, ıssız yerlerde, duvar deliklerinde ve ağaç kovuklarında yaşarlar.Bedenini temiz tutmayan cinler insan artıklarını yerler.
Cinlerin yemekleri besmele çekilmeden yenen yemeklerdir. Ayrıca tezek ve kemikler de onların yiyecekleridir. Cinlerin insanlar gibi sosyal hayatları vardır. Onların da düğünleri, şenlikleri, toplantıları, seminerleri, konferansları vardır. Üreyip çoğalırlar. Yerler, içerler. Fakat onların yiyip içmeleri, koku duyusuyladır. Nefsani olarak doyarlar. Ayrıca cinlerin parası kuru soğan ve sarımsak kabuğudur. Bunlar kesinlikle yakılmayacaktır. Aksi halde cinlerin hışmına uğrarsınız, yani zarar görürsünüz.
BİLAL BİN EL-HARİS ‘ den rivayettir :

"Bir yolculuk sırasında Resulullah'la birlikte bir yerde konakladık, defi hacet için dışarıya çıktılar. Bende peşinden ibrik götürdüm. Yanına yaklaştığımda bazı insanların birbirleriyle kavga eder gibi, ağız dalaşı yaptıklarını gösteren sesler işittim. Hiç böyle ses işitmemiştim, sonra Resulullah geri döndüler, kendisine YA Resullullah ; senin yanında bazı erkeklerin kavga seslerini duydum. Ama ağzından konuşan kimseyi görmedim, dedim.

Rasulullah (SAV) müslüman cinler ile müşrik cinler birbirleriyle kavga edip, çekiştiler, beni aralarına hakem tayin ettiler. Kendilerini bir yerlere yerleştirmemi istediler. Ben de müslüman olan cinleri köy ve dağlara, müşrik olan cinleri de, dağlarla denizler arasına yerleştirdim buyurdular. "



CİNLER NE YERLER

Cinler insan artıklarını yerler. Cinlerin yemekleri besmele çekilmeden yenen yemeklerdir. Ayrıca tezek ve kemikler de onların yiyecekleridir.

Peygamber Efendimiz(SAV) buyurdular ki;

" Bana Nusaybinli cinlerden bir grup geldi, iyi cinlerdi. Benden yiyecek istediler, bende Allah'a dua ettim. Rastladıkları kemik ve tezekler onların yiyecekleri olsun.”

Cinlerin insanlar gibi sosyal hayatları vardır. Onların da düğünleri, şenlikleri, toplantıları, seminerleri, konferansları vardır. Üreyip çoğalırlar. Yerler, içerler. Fakat onların yeyip içmeleri, koku duyusuyladır. Nefsani olarak doyarlar. Ayrıca cinlerin para kuru soğan ve sarımsak kabuğudur. Bunlar kesinlikle yakılmayacaktır. Aksi halde cinlerin hışmına uğrarsınız, yani zarar görürsünüz.

Hz. Peygamber (S.A.V.) buyuruyor ki;

" Tezek ve kemikle taharet almayın. Çünkü onlar cin kardeşlerinizin azığıdır." buyurdu.
 
evet insan gibi yaşıorlar düğün yapıyor evlenip çocuk doğuryorlar hatt insnalrladaevlenip insnalrdan çocuk yapıyorlar işt eozman o kişi kurtulamıyor çok kötü bişey ailemde çok yakınımda yşadık bunalrı allah kismeye göstermesin ve insna veidği zrarlar çok kötütü :(
 
Evet asena bazıları ne kadar inanmasada o üç harfliler var aynen senin dediğin gibi kendi aralarında onlarda aile kurabiliyor evlenip çocuk sahibi oluyorlar. Allah korusun bizleri bu tür varlıklardan uzak tutsun...
 
Geri
Üst