Cinsel ilişkide nasıl hamile kalınmaz ?

R

ringosukk

Forum Okuru
Cinsel ilişkide nasıl hamile kalınmaz ?
Arkadaşlarım cinsel ilişkiye giriyorum erkek arkadaşımla nasıl hamile kalmam neleri tavsiye ediyorsunuz. Boşuna buradan beni yermeyin söylemeyip te benim durumumda olan yüzbinler var boş boş konuşmayın bana fikir verin ne kullanayım ne yapayım tşk
 
Selamlar, doğum kontrol yöntemleri, prezervatif kullandırın arkadaşınıza, ya da düzenli bir ilişkiniz var ise doğum kontrol haplarını kullanabilirsiniz. Sakın ola bir şey olmaz diye geri çekilme yöntemini kullanmasın arkadaşınız zira zevk suyu ile hamilelik yaşanabiliyor bilginiz olsun.
 
İyide benim erkek arkadaşımla sürekli geri çekilme yöntemi yapıyoruz o zaman hata mı yapıyoruz konuyu bi incelemek istiyorum.korktum şimdi.
 
Vallahi sitemizdeki konunun linkini size verdik cinsel ilişkide nasıl hamile kalınmazdan çok nasıl korunmam gerekiyor bence onlara bakmanız gerekiyor haksız mıyım ?
 
Cinsel yönden aktifseniz gebe kalmayı planlamıyorsanız uygun bir doğum kontrol yöntemini uygulamanızı tavsiye ediyoruz. Geri çekme yöntemi etkili bir doğum kontrol uygulaması değil. Bu yöntemi uygulayanlarda gebelik görülmüştür. Doğum kontrol yöntemleri ile ilgili detaylı bilgiler için aşağıda yer alan linki ziyaret edin. Sorunuza dair detaylı bilgiler mevcut.

Doğum kontrol yöntemleri ve etkinlik oranları
 
Geri
Üst