Cinsiyeti tahmin etmede ağrılar yol gösterir mi?

  • Konbuyu başlatan anneolmakgüzelşey
  • Başlangıç tarihi
A

anneolmakgüzelşey

Forum Okuru
Cinsiyeti tahmin etmede ağrılar yol gösterir mi?

Ağrılara göre cinsiyet tahmini melek kadınlar kulubü ağrılara göre cinsiyet forum'da.​

Ya hamile kalabilmek için her şeyi denedim nihayet 2 yıldan sonra gebe kalabildim doğal yoldan bu sefer de cinsiyetini çok merak ediyorum. Hani önce bebek bebek diye eşimin başının etini yedim şimdi de sıra cinsiyeti öğrenmede şuan daha 15 haftalığım daha belli olmadı ama merak ediyorum. Kasıklarım çok ağrıyor yani hamileliğin başından beri acaba diyorum ağrılara göre cinsiyet tahmini oluyor mu?
 
Merhaba
15 haftada da aslında cinsiyet tahmini yapılabiliyor ama çok nadir net bilgi olmuyor size tavsiyem 18.-20. haftalarda net bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ağrılara göre cinsiyeti tahmin etmek ne kadar net olabilir bilemiyorum ama bazı söylentiler var ağrılara göre cinsiyet tahmini yapanlar var. Örneğin bel ağrısı çekenlerin erkek çocuğu, kasık ağrısı çekenlerin de kız çocuğu olacağı yönünde söylentiler var ama bunlar net değil sadece bir tahmin. Ama zaten çok az zaman kalmış. Ultrasona girer ve net bir şekilde öğrenir merakınız da gitmiş olur böylece bence. Tahminlere kalacak olursak doğumu beklemeniz gerekir ayrıca.

Halk arasında çok fazla söylentiler tahminler var net olmayan tabii. Dilerseniz ilginizi çekiyorsa konumuza bir göz atabilirsiniz. ''Halk arasında cinsiyet tahmini'' konumuz aşağıda linkte.

 
Geri
Üst