E Ekran çizilmesk Forum Okuru 9 Nisan 2017 #12 Biraz once tvnin ekrani cizilmisti dis macunu ile silin yaziyodum yaptim hemen cıkti. Test edilip onaylandi 🙂 Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Nisan 2017
Biraz once tvnin ekrani cizilmisti dis macunu ile silin yaziyodum yaptim hemen cıkti. Test edilip onaylandi 🙂
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 9 Nisan 2017 #13 Çok ilginç benimde çamaşır makinamın ekranında çizik var bakalım gerçekten işe yarıyormu sonucu yazarım
Çok ilginç benimde çamaşır makinamın ekranında çizik var bakalım gerçekten işe yarıyormu sonucu yazarım
T Televizyon ekranı Forum Okuru 3 Şubat 2018 #14 Arkadaşlar vazelin ve gözlük temizleme suyu kullanınca da geçiyor
T Televizyon ekranı Forum Okuru 3 Şubat 2018 #15 Gözlük temizleme suyu veya vazelini çzilen yere sürdükteb sonra bir bezle hafif bastırarak silin geçiriyor
Gözlük temizleme suyu veya vazelini çzilen yere sürdükteb sonra bir bezle hafif bastırarak silin geçiriyor
H Hupstain Forum Okuru 5 Ekim 2019 #16 Ekran çizilmesk' Alıntı: Biraz once tvnin ekrani cizilmisti dis macunu ile silin yaziyodum yaptim hemen cıkti. Test edilip onaylandi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle haklısın. Şimdi yaptım. Bildiginiz pasta poliş uygulaması gibi
Ekran çizilmesk' Alıntı: Biraz once tvnin ekrani cizilmisti dis macunu ile silin yaziyodum yaptim hemen cıkti. Test edilip onaylandi 🙂 Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle haklısın. Şimdi yaptım. Bildiginiz pasta poliş uygulaması gibi