Çocuk odası dekorasyonlarında ahşabın yeri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Çocuk odası dekorasyonlarında ahşabın yeri
Ahşap ev dekorunda sıcaklığın temsilini son derece mükemmel bir şekilde hissettirebilmektedir. Bir çok kişi doğal dekordan yana kullandığı dekorasyon tercihlerini tamamlarken çocuk odasında bu ayrıntıya daha bir ehemmiyet göstermek isterler. Ahşap seçimleriniz ile çocuğunuza hem huzurlu bir ortam verebilir; hem de onun daha samimi bir ortamda zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.


Ahşap renk ile bütünlenen renk çeşitliliği de çok olduğundan seçiminizi gerçekleştirirken içiniz rahat olur. Birçok dekor tamamlayıcı ya da ahşap yatak, baza tarzı seçimlerinizde çocuk odası dekorasyonlarınızda değişim yakalayacak şekilde seçimde bulunursanız çocuğunuz için en doğru kararı vermiş olacaksınız. Ahşap ile sarı, yeşil, bebe mavisi, bebe pembesi, beyaz, krem, gri gibi pek çok ton ile uyum elde etmek mümkün. Çocuk odasında sık kullanılan bu renklerle uyum yakaladığınız için asla pişman olmayacağınız bir dekora merhaba diyebileceksiniz.

Son senelerde sık tercih edilen ahşap beşikler en moda seçimler arasında. Ahşabın farklı tonları ile kombinlenen ranza modelleri de birden fazla sayıda çocuğu olanlar için ideal. Ranzaların koruması da son derece müthiş. Bazı büyüyen karyola tiplerinde bile dekorasyonlarınızı uzun süreli aynı tat da kullanabilme imkanı yakalayabileceksiniz. Ahşap aydınlatma üniteleri, tabureler, çocuk odasının olmazsa olmazı sallanan beşik, ahşap oyuncaklar….. Birçok seçenek varken ahşabın çocuğunuzda hissettireceklerinden neden vazgeçeseniz ki?

Ahşap raf modelleri de çok fonksiyonlu olup odalarda birçok ürüne yer açıcı olabilmektedir. Farklı renklerle boyanan ve satışla sunulan raf modelleri İkea ya da Koçtaş gibi kaliteli marka mağazalarında kolaylıkla bulabilecekleriniz arasında kendini gösteriyor. Farklı daha birçok alternatif arasında gezinirken birçok mağazada kızlar ve erkekler için tasarlanmış şık oda takımlarına rastlamanız da mümkün. Bazen erkeklerin favorisi olan arabalı yataklar, bazen de kızları memnun edebilecek ağaç yataklar dekorasyonda bütünlük gerçekleştirebilmenizi sağlayabilecektir. Oda görünümlerinizde yeni başlangıçlar gerçekleştirebilmek amacı ile ahşap ile dekor bütünlüğü gerçekleştirmeye var mısınız? Resim galerimde pek çok örnek ile size yardımcı olmaya çalışacağım. Aynı zamanda bunlara benzer fikirlerinizin olup olmayacağı hususunu bana danışmak için irtibat kurabilme tercihinde de bulunabilirsiniz.

256253783_0.jpg
Ağaç-Ev-Genç-Kız-Odası.jpg
Ahşap-Çocuk-Odası-Dekorasyonu-17.jpg
Ahşap-Çocuk-Odası-Dekorasyonu-19.jpg
bebek-odasi-modelleri-2015-2.png
Şık-tasarım-ahşap-çocuk-odası-ranza-örnekleri.jpg
 
Geri
Üst