PORSELEN BEBEK Yeni Üye Üye 5 Ocak 2010 #11 aaaaa mantısız bi hayat düşünemem 🙂 akşam mantı vardı ve sen beni davet etmedin inanamıyorummm 🙂🙂
laetitia Yeni Üye Üye 5 Ocak 2010 #12 PORSELEN BEBEK' Alıntı: aaaaa mantısız bi hayat düşünemem 🙂 akşam mantı vardı ve sen beni davet etmedin inanamıyorummm 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... bilsem söylememmi şuleyide al gel başımın üstünde yani 😀 size özel mantı günü yapcem sitede
PORSELEN BEBEK' Alıntı: aaaaa mantısız bi hayat düşünemem 🙂 akşam mantı vardı ve sen beni davet etmedin inanamıyorummm 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... bilsem söylememmi şuleyide al gel başımın üstünde yani 😀 size özel mantı günü yapcem sitede
$ul€ Yeni Üye Üye 5 Ocak 2010 #13 bak bu lafını unutma...mantı günü ilk ben davetliyim... :zuha:hiç kimseye kalmaz ki
PORSELEN BEBEK Yeni Üye Üye 5 Ocak 2010 #14 🙂🙂🙂 Teşekkür ederiz canımm.bu ince düşüncen ve nazikliğinle yemiş kadar olduk mantıyı.sağol canımcım
PORSELEN BEBEK Yeni Üye Üye 5 Ocak 2010 #17 Tek bir kelime yazıcam: SÜPERRRRRRRRRRR :f060::f060::f060::f060:. YAŞASIN YEMEK YEMEK