çok çok değişik sözler !! (:

  • Konbuyu başlatan * MuCiZé *
  • Başlangıç tarihi
Hep ''Hayır'' Desede Bana Hayat. Hep ''Hayırlısı'' Diyeceğim Ben Hayata İnat!
 
Meşru müdafaaya gireceğini bilsem:
Çeker vururdum,
Düşüncelerimdeki senleri...
Ama kalemimin kurşunu bitmiş.
Kağıt üzerinde bile beceremiyorum seni öldürmeyi..!!!
 
-Hoşça kal ayrı yazılır.

-Zaten içinde yeterince ayrı’lık yok mu?
 
haleerdem_1qf36756sus11kj3av4vn4yn2yp6-2529.jpg


Hayır sus! Gitmeni anlarım ama sus! Bahanelerini cüzdanına kaldır.. Gitmek zorundayım'la başlayan cümlelerini ağzının içine topla.. Küçükken öğrenememişsin! Ağzında yalan varken konuşma..
 
Ayrılığı seçtin mi herşeyi götüreceksin yanında. Söylenmemiş sözler kalmamalı bıraktığın yerde. gitmenin hakkını vericeksin! Gittin mi adam akıllı gidiceksin, hiçbir özlem kalmamalı dönüşleri emziren. Demem o ki böyle gidilmez. Büyük olmalı ayrılık.


YA TUTULACAK KADAR YAKIN OLUCAKSIN, YA DA UNUTULACAK KADAR UZAK.
 
kimse pahalıdan satmasın kendini,biz biliriz herkesin indirimli günlerini.gidene üzülme başkasına gitmiştir,gelene sevinme başkasından gelmiştir.giden dönmek isterse bırak dönsün,ne kaybettiğini bir daha görsünnn.......
 
Bazen susmak gerekiyormuş, bazen bomboş bakmak gerekiyormuş hayatın yalanlarına. Anlamaya çalışmak saçmalık. Anlamadan yaşamak gerekiyormuş. Ama bazen! Unutmak gerekiyormuş unutulmak pahasına. Zaman değilmiş gideni getiren. Aslında zamanmış var olanı götüren.
 
Aslında hiç kimse sevmedi, Bir ben sevdim seni... Severmiş gibi değil, Kana kana sevdim seni. Tıka basa ..sevdim.. Dolu dolu sevdim.. Aslında kimse sevmedi seni, Oysa ben;Yana yana sevdim seni... Bile bile sevdim... Aklımdan zorum var gibi, Aklıma silah dayanmışcasına, Mecburmuş gibi, Ve başka çarem yokmuş gibi Bir ben... sevdim seni... Aslında bir sen sevmedin beni, Herkesi sevdiğin gibi...
 
Özlem olmasa ne anlamı kalırdı ki Sevgilerin.. Sevilenler olmasa Özlem denirmiydi yürekteki derin Sevgiye.. Gözden uzak olan Gönüle daha yakındır.. Bence aslında Göz gördüğüne inanır, Gönül ise görmediklerine .. Uzaklarda olsada hisseder.. Selam !! Gözümün görmediği ama Gönlümün hissettiği o güzel yüreğine !!!
 
Geri
Üst