çok güzel bir yazı okuyun <aşk<<

melegim

Yeni Üye
Üye
çok güzel bir yazı okuyun <aşk<<
1 - Sordum : Şu kalbimdeki boşluk nedir ? Dediler ki : Aşık oldunmu ya da çok sevdin mi ? Dedim : Hayır , o da ne oluyor , yenilir mi , içilir mi ? Dediler : Sen yanmışsın , vay senin haline.

Şaşırdım... 2- İşi gücü bırakıp aşık olmaya karar verdim. Sordum. Soruşturdum her kesime. Kiminden iyi , kiminden sitemli cevap aldım. Şimdi bir sevgili bulacaktım , ha Bismillah dedim.

Davrandım... 3- Biri erişti gözüme , meraklandım kendi kendime , ey Allahım bu nedir böyle diye.bir ışık vurdu içime , sıcak bir volkan seyrinde , ne yapmalı tanışmalı , nasıl kafese kapatmalı. Düşündüm bu sorunu , sanırım buldum galiba yolunu

Tanıştım... 4 - Gözleri maviye çalan , güzelliği bir damla su berrak ve duru , beyaz tenli , canlı bakışlı ve biraz da gizemli. O da beni sevdi , adı .....di. İçimdeki aşkmıydı yoksa sevgi mi ? Farketmedim çaldı kalbimi. Yine de güzel bir o kadar özeldi bu duygu

Alıştım... 5- Gezdik dolaştık parklarda , kafelerde. Bir elim elinde , diğer belindeç o da beni sevdi belki de. Başladım şiirler yazmaya , aşkımı en ince dille aktarmaya , güneş sarı , deniz mavi , yapraklar yeşil , bir doğa harikası sanki , kalbimdeki aşk denilen ezgi...

Aşıktım... 6- Sevdim , sevildim. Umarsızca. Sınırsızca. Mecnun bilmezdi beni. Mevlam takdir ederdi. Bu ne duygu Allahım rüya mı , gerçek mi ? Ne bildiğim aklımda , ne yaşadığımın farkında değildim. Sağa baksam o , sola dönsem o. İnanmayacaksınız hiç bakmasam , gözlerimi kapasam yine o.

Delicesine Aşığım... 7- Sonra neler oldu anlamadım. Birden bire afalladım. Selamlarım yanıtsız , telefonlarım cevapsız. Günler , geceler geçti onsuz ve yanlız. İçimde inceden bir acı , kalbim hüzün ve biraz da sızı. Bu adeta bir hiç oluştan farksızdı. Aramadı. Sormadı. Bir keresinde karşılaştık da tanımadı.

Yıkıldım... 8- Sebep neydi bilmiyorum. Feryat edip ağlamak istiyorum. Bu denli ucuzmu sevmek ve ayrılmak inanmıyorum. Yalan da olsa kalbimi o dönecek diyerek teselli ediyorum. Biliyorum , bir daha hiç dönmeyecek ve sevmeyecek.

Yanıldım... 9- Beni aramadı. Bir kez olsun sormadı. Bende hiç aramadım. Beni sevmeyeni , sevmem deyip kalbimi oyaladım. Ne Çare ? Ayrılık bu denli kolaymıydı , aşk acısı bu kadar koyarmıydı , dayanacak canım da kalmadı, bu kaderimin bir oyunuydu ve böylesine acımasızdı.

Ayrıldım... 10- Unutmak isterken yaşanan her şeyi , bir bir biriktirmişim farkında olmadan güzel günleri. Kalbşmde yazmışım o eşsiz maziyi. Gezdiğimiz parkta sesini duymaya , usulce uzanıp elini tutmaya , kulaklarına aşk nağmeleri fısıldamaya , nasılda alışmış kalbim , başladım yine ağlamaya. Unutacaktım besbelli vefasızlığı , silecektim tek tek tüm anıları , gömecektim maziye , hiç açmamacasına biten aşkımı.

Şimdi Biliyorum... 11- Artık aşklarım umarsız ve sınırsız olmayacak , kalbim vefasızlara destan yazmayacak , hislerim aşk rüzgarına kapılmayacak ve son bir kez baktığımızda maziye , beni bir tek yine benliğim saracak.

Anladım... 12- Kalbimdeki boşluğun her sebebini , sevip , ayrılanın aşka nefretini , vefasız kalplerin maziyi kirlettiğini , içimizde yaktığımız söndüren ateşi ve inadına akıllanmayıp içtiğimiz aşk iksirini.
Şimdi biliyorum ve anlıyorum Aşka susayanları , Vefasızları da Kınıyorum...
 
Geri
Üst