Çok ilginç doğum günü sürprizi istiyorum sizden

L

leylacan

Forum Okuru
Çok ilginç doğum günü sürprizi istiyorum sizden

Çok ilginç doğum günü sürprizleri melek kadınlar kulubü forum'da.​

Ya kızlar bir şey danışacağım. Eşime her doğum gününde hediye alıyorum bu sefer eşim 35 yaşına giriyor ben de ona tam yolunun yarısında özel bir hediye almak istiyorum ama biraz da ilginç olmasını istiyorum. Eşim için çok ilginç doğum günü sürprizleri fikirleri istiyorum sizden hanımlar. Yardımcı olur musunuz bana? Doğum günü martta kendisi tipik duygusal hediye ve sürprizlere bayılan balık burcu erkeğidir.
 
Merhaba
İlginç hediye fikirleri bizden sorulur dermişim:) Evet evet aslında fikirler verebiliriz bu konuda. Şimdi hediye alacağınız kişinin özelliklerini bilmek nelerden hoşlandığını bilmek bu konuda işinizi kolaylaştıracaktır. Ama siz sanırım hediye almaktan hediye seçeneklerini tüketmişsiniz. Ama ben size ilginç hem de balık erkeği ise hemen size aşağıda link vereceğim. Balık erkeğine ne hediyeler alabilirsiniz yazımızı inceleyebilirsiniz. Ama ilginç doğum günü sürprizi olarak da fikirlerin alasını bulacağın bir link bırakıyorum hemen aşağı. Onun hemen altında da balık burcu erkeğine alınacak hediyeler neler onu bulabileceğin link aşağıda olacak.


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Vay bee hediyeyi aldık bir de ilginci kaldı :D:D İlgin olan parayı bulup bir de onunla hediye almak heralde :D:D Tabiki yaşı bizimle aynı olanlar yani geçkinler, yani evlilikte otuz yılı devirenlerin değil de, daha çok yeni gençlerin sevgili olanların düşüneceği şeyler bunlar.
 
Geri
Üst