çok şık etekler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
çok şık etekler
şık etekler kalem etek kombinleri
etek.jpg

Bu sezon çiçek desenleri çok moda. Özellikle elbise ve eteklerlerde sıkça rastlayacağımız çiçek desenleri, ilkbahar sezonunun ardından yaz sezonunda da trend olmaya devam edecek.

Feminenliğin simgesi eteklerde bu olgu, şifon ve dantel gibi unsurlarla daha da vurgulanmış. Bayanların zarafetini orataya çıkararak daha şık görünmelerine yardımcı olan etekler, sezona şimdiden damgasını vurmuşa benziyor.
etek01.jpg

Geometrik desenlerin yanısıra küçük çiçek desenleri, sezonda göze çarpan ayrıntılardan ancak, bunların yanı sıra dallı, iri çiçek desenleri de bulunmakta.

Daha çok kiloş eteklerin süslediği vitrinlerde, kalem etekleride görmek mümkün. Ama şu bir gerçek ki, kalem etek cesaret isteyen bir model. Sahip olunan hatları vurguladığından, basenlerde fazlalık olmamalı ve bacakların güzelliğine de güveniliyor olmalı.
etek02.jpg

Aksi taktirde, vücudu olduğundan daha kilolu gösterebilir. Bu etekler özellikle yüksek topuklu ayakkabılarla kombine edilir ve şıklık neredeyse garantidir.

Etek boyları ise genellikle dizaltında... Özellikle astar ve tül ile kombine edilmiş modellerde, diz altı çok hoş duruyor. Ancak, özel geceler için kesinlikle uzun şifon modeller tercih edilmeli.
etek03.jpg

Yine yüksek topuklu ayakkabılarla birlikte kullanılması uygun olan uzun etekler, kişiyi olduğundan daha uzun gözterdiği gibi, farklı bir çekicilik ve şıklık kattığıda herkesçe kabul görmüş bir gerçek.


alıntıdır
 
Geri
Üst