Colgate Signal diş beyazlatma kalemi kullananlar

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Colgate Signal diş beyazlatma kalemi kullananlar
DİŞ BEYAZLATMA KALEMİ KULLANANLAR :

Sevgili hanımlar bir kadının gülüşü makyajıdır deriz sürekli,evet bir kadın gülümsediğinde sanki dünya durur ama dişleri beyaz ise ...Piyasada epey adından söz ettiren diş beyazlatma kalemleri ne kadar etkili bu herkesin aklına gelen ilk soru olmuş durumda. Evet diş beyazlatma kalemi uzmanların onayıyla dişleri beyazlatır sigara,çay,kahve gibi nedenlerle sararan dişleri bembeyaz yapar.



Kullanımı gayet pratik olan diş beyazlatma kalemi çeşitli nedenlerle sararan dişleri inci gibi yapar.Kullanımı da oldukça basittir.Kalemi çevirerek iç kısmındaki jelin dışarı çıkmasını sağlayın.Dişlerinizin üzerine ince bir tabaka halinde sürün.1 dakika kurumasını bekleyin. Diş etlerinize değdirmemeye dikkat edin.Dişlerinizin giderek beyazladığını fark edeceksiniz.



diş beyazlatma kalemi kullananlar.jpg






Diş beyazlatma kalemi takma dişlere uygulanmaz hiç bir etkisi olmaz doğal kendi dişlerinize uygulamalısınız.Hangi diş beyazlatma kalemi daha kullanışlı ve etkili diyorsanız size önereceğim ürün ,White Pen Diş Beyazlatma Kalemi dir. Özellikle dişte kalıcı hale gelen inatçı lekeler için etkilidir. Bu ürünün fiyatı 16-40TL arasındadır.
Kullanımı gayet kolay olan bu ürünün hemen etkisini görebilirsiniz. Diş beyazlatma kalemini 1 ay boyunca her gün kullanmalısınız.Bu kalemler zaten 1 ay içindir. Uygularken dişlerinizin nemli olmamasına dikkat edin.

Sizler hangi marka diş beyazlatma kalemi kullanıyorsunuz ? Hangisini tavsiye ediyorsunuz hanımlar. Lütfen konumuzun üzerinden bizlere ulaşarak ürünün markası ve beğenip beğenmediğinizi tavsiye edip etmeyeceğinizi bizlere değerli yorumlarınız ile ulaştırın olur mu ?
 
Geri
Üst