Çorap Modası

ßeLeN

Paylaşımcı Melek
Üye
Çorap Modası
çorap, modası, hangi renk moda, nereden alabilirim, fiyatları, çorap hakkında herşey burada

Soket ya da diz altı çorap ve topuklu açık ayakkabıyı bir arada hayal bile edemezken şimdilerde sıkça karşılaşır olduk. Peki, bu modayı takip etmek için neler yapmalı?
Burcu Saygı - Geçen yaz sezonunda geliyorum diyen, bu sezonda da hakimiyetini tamamen hissettiren bu trend aslında çok da kolay kabul görmedi. Ancak her geçen gün daha da sık karşılaştığımız bu modaya gözümüz alıştı ve denemeye başladık.

corap2-11f.jpg


Denedikçe de sevdik aslında. Mini etekler altına giydiğimiz diz altı çoraplar bizi lise yıllarımıza götürürken giydiğimiz topuklu ayakkabılar bize seksi bir şıklık kattı.


corap1-208.jpg


Peki, bu trendi günlük hayatımızda nasıl kullanabiliriz… İşe etek, elbise ya da şort seçimiyle başlayabiliriz. Etek boyları mini, dizde ya da dizin biraz daha altında olabilir ama daha uzun olmamasına özen göstermeliyiz. Eteğimizin boyu uzadıkça çorap boyumuz kısalmalı ki kıyafetimiz ve çorabımız karışık bir görünüm yaratmasın.

corap-1d6.jpg

Ayrıca kıyafetimiz desenliyse düz renk bir çorap tercih etmekte fayda var. Ayakkabı seçiminde ise dilediğinizce özgürsünüz. İster açık ister kapalı, yüksek ya da alçak topuklu ya da düztabanlı, deri-süet-rugan ve renk renk… Dilediğiniz ayakkabıyı bu trendle birleştirebilirsiniz ancak ayakkabınızın desensiz olması sizi karmakarışık bir görünümden uzak tutacağı için desenli modellerden uzak durmalısınız.

corap3-1ce.jpg

Etek, elbise ya da şort fark etmez. Kıyafetinizi ayakkabınızın üzerine çıkardığınız çoraplarla tamamlamak bu sezon çok moda. İlk başta alışamayıp herkes size bakıyormuş gibi hissetseniz de alıştığınız da bu trendi kullanarak çok şık bir görünüm yaratabilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst