Dar Ayakkabım İçin Ne Yapabilirim?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Dar Ayakkabım İçin Ne Yapabilirim?
dar ayakkabı, dar ayakkabı için çözüm, dar ayakkabı nasıl açılır


Sevgili melekler, ayakkabı konusunda bir türlü doymayan kadınların bir başka kabusları da bayıla bayıla aldıkları ayakkabıların çeşitli nedenlerle ayaklarını sıkmasıdır. Bu ayakkabı tutkusu öyle birşey ki, biraz sıksa da bazen çok beğenilen bir ayakkabıyı bile satın aldırabiliyor. İşte bu durumlarda, eğer dar bir çift ayakkabınız varsa aşağıdaki makale işinize yarayacaktır...



dar-ayakkabı.jpg



-Dar gelen ayakkabınızın içini sirkeyle ıslattığınız gazete kâğıdı ile iyice doldurun. Bir gece bu şekilde bekletin. Sabah giydiğinizde ayakkabın genişlediğini hissedeceksiniz.

-Başka bir yöntem ise: Bez parçasını alkol ya da sirke ile iyice ıslatıp ayakkabın ucuna doğru doldurun. En az 10 saat kadar bu şekilde bekletin. Sıcak havada ayakkabın genişlemesine yardımcı olacaktır.

-Yeni ayakkabıyı giymeden önce sıcak buhara tutun ya da saç kurutma makinesi ile sıcak hava üfletin.

-Ayakkabılarınız ayağınızı sıkıyorsa, bir bardak saf alkolü ayakkabınızın içine dökün. İyice derisine yedirin ve giyin. Derisi ayağınıza göre açılacaktır.
 
Benim büyük babamda sobanin yanina koyardi sonra isininca giyer biraz gezerdi ayakkabiyla sonra yine ayni islemi yapardi. Aaah eskiler aahh :)
 
Geri
Üst