Defacto sonbahar kış çocuk koleksiyonu 2015

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Defacto sonbahar kış çocuk koleksiyonu 2015
defacto sonbahar kış çocuk koleksiyonu,2015 defacto çocuk kıyafetleri,en güzel defacto çocuk giyim modelleri,2015 defacto çocuk kataloğu,2015 defacto kız erkek çocuk koleksiyonu,defacto çocuk kış koleksiyonu

Türkiye'nin enerjik markası DeFacto, çocuk tekstiline giriş yaparak yeni sezona damgasını vuruyor. DeFacto, 2014 – 2015 Sonbahar – Kış sezonunda da çocuklar ile Akdeniz Rüzgarı estirmeye devam ediyor.
Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, yeni sezona çocuk koleksiyonu ile giriş yapıyor. Uygun fiyatları ve rahat ürünleri ile dikkat çeken marka, 3 - 8 ve 8 – 14 yaş gruplarında, çocuk ve gençler için hazırladığı serileriyle öne çıkıyor.

DeFacto, moda renklerle son trendleri buluşturduğu kaliteli ürünlerini, ailelerin ve çocukların beğenisine sunuyor.

Moda tutkunu küçük hanımlara stil sahibi tasarımlar…
Modern ve şehirli bir tarza sahip DeFacto kız çocuk koleksiyonunda; moda olan scuba etekler, deri detaylı ürünler, tutu etekler, ekoseler, mücevher detaylı yakalar, kalın kışlık deri montlar ile eğlenceli t-shirt ve sweatshirtler birlikte yer alıyor.

3 – 8 yaş kız çocukları için hazırlanan bayram koleksiyonunda, küçük hanımların şıklığına şıklık katacak dantel, tül, sim, taş detaylarıyla zenginleştirilmiş ürünler dikkat çekiyor.

dfct3.jpg
dfct5.jpg
d1 - Kopya.jpg
d3 - Kopya.jpg
d5 - Kopya.jpg
d19 - Kopya.jpg
d56 - Kopya.jpg
defacto - Kopya.jpg
dfct - Kopya.jpg
dfct2 - Kopya.jpg
 
Geri
Üst