Değişik Örgü Patik Modelleri Ayaklarınıza İyi Gelecek Modeller

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Değişik Örgü Patik Modelleri Ayaklarınıza İyi Gelecek Modeller
Değişik Örgü Patik Modelleri- Ne demişler ayaklarını sıcak tut, başını serin, gönlünü ferah tut, düşünme derin :) Gam kederi geçtim ama vücudumuzda önemli bir bölgedir ayaklarımız. Ninem hep der ki ayaklarına terlik giy evladım. Bir bildiği var kadıncağızın işte.


Tüm hastalıklar ayaktan gelir derler. Doğrudur aslında atasözünden de anlaşıldığı üzere atalarımız da bilmiş ve boşuna söylememişler. Ayaklarımızı sıcak tutmalıyız. Bu kadar gevezelikten sonra konumuza dönelim. Çok değişik ilginizi çekebileceğini düşündüğüm örgü patik modelleri derledim hanımlar. Ama bunlar çok değişikler. Belki size de çok değişik ve farklı gelecekler. Eğer kendinize bir uğraş arıyorsanız hadi çıkarın örneklerini bunların bakalım ;) Bakın hello kitty nerelere düşmüş hanımlar. Çok ta yakışmış doğrusu. Evde misafirlikte giyebileceğiniz kışın vazgeçilmeziniz olacak bu modeller. Patikten çok biraz da aslında babet tarzında da örülmüş gibi duruyor. Ev ayakkabısı da diyebiliriz aslında buna.


hello kitty figurlu orgu patik.jpg



Bu yıllarda saçak püsküller çok moda. Her alanda görebilirsiniz. Püskülleri kırlentlerde, şallarda, yeleklerde liflerde daha birçok yerde görebilirsiniz hanımlar. Lif demişken püsküllü örgü lif modellerini yazımızı da buradan inceleyerek püsküllerin liflere ne kadar yakıştığını görebilirsiniz. Resimde de gördüğünüz gibi püsküller patik modelinde de hoş durmuş. Daha önce bunu düşünmediyseniz siz de patiklerinize püskül saçaklar ekleyerek farklı görünümler elde edebilirsiniz.


el orgusu sacakli orgu patik modeli.jpg



Bu nasıl bir patik modelidir böyle allahım neler yapıyor bu maharetli hanımlarımız. Belki de çok kolaydır örneğini çıkaran örgü sever arkadaşlarımız için paylaşmak istedim.


degisik orulmus patik modelleri.jpg



Bu model de çok değişik bir örnek. Çocuklarınıza kendinize yapabilir evde ayaklarınız rahat eder. Değişik modeller arayan hanımlar bu patik modelleri sizler için alternatif olabilir.


cok degisik orguden patik modeli.jpg


el orgusu yandan dugmeli degisik modelli patik.jpg



Bu son örneğimizde de renkli motifler yer alıyor çok şık durmuş bence. Tığ işinden siz de buna benzer patikler örebilir arkadaşlarınızı komşularınızı kıskandırabilirsiniz :) Bu tip şık değişik modeller aslında çeyizlere de girmeye aday olabilir aklınızda bulunsun.


tig isi motif islemeli degisik patik.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst