Dekolteli yeni gelinlik modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Dekolteli yeni gelinlik modelleri
Yakın bir zaman da yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte özel günlerin en çok yapıldığı sezon da açılacak ve birçok çift dünyaevine girecek.

Belki de şu sıralar düğün günü giyeceğiniz gelinlik modelleri konusun da kararsızlıklar yaşıyorsunuz yada en yeni gelinlik modelleri ile ilgili görsel örnekler arıyorsunuz.

Evlenecek gelin adayları aylar öncesinden itibaren gelinlik modeli arayışına girerler. Sonuçta hayatınızın en özel ve mutlu günün de kusursuz bir gelin olmak arzusu ve hayallerinizde ki gelinlik modelini giymek isteği son derece doğal bir duygudur.

Gelinlik modelleri her sene sezonuna göre farklı tasarımlar ile gelin adaylarına sunuluyor. Gelinlik modelleri gelin adaylarının vücut yapısına, düğün konseptine ve zevke göre farklılıklar gösterebilsede her gelin adayının zevkine göre mutlaka bir gelinlik modeli vardır.

Sizler için bu konumuz da dekolteden hoşlanan ve gelinlik modelini dekolteli tercih etmek isteyen gelin adaylarına özel yeni sezon dekolteli gelinlik modellerini paylaşıyoruz.

Dekolteli gelinlik modelleri arasın da dekolteli straplez gelinlik modelleri, sırt dekolteli gelinlik modelleri, dantelli ve dekolteli gelinlik modelleri ile daha farklı tasarımları sayabiliriz.

Dekolteli gelinlik modelleri arasın da gelin adaylarının en çok tercih ettiği tasarımların başın da sırt dekolteli gelinlik modelleri geliyor. Sırt dekolteli gelinlik modelleri arasından beğendiğiniz tasarımları bulunduğunuz yerde üzerinize göre diktirebilirsiniz.


1280x720-PVx.JPG
2016-prenses-gelinlik-modelleri-20.JPG
2016-sırt-dekolteli-gelinlik-modeli-4.JPG
2016-sırt-dekolteli-gelinlik-modeli-13.JPG
2017-sirt-dekolteli-gelinlik-modelleri-5.JPG
2017-sirt-dekolteli-gelinlik-modelleri-32.JPG
Dekolteli-Kışlık-Gelinlik-Modelleri-Yeni.JPG
gelinlik.JPG
siradisi-tasarim-gelinlik-modelleri-2016.JPG
sirt-dekolteli-gelinlik-1.JPG
Sırt-Dekolteli-Kabarık-Gelinlik-Modeli-2017.JPG
Uzun-Kollu-Gelinlik-Modeli-2017.JPG



Bu konular da ilginizi çekebilir

en beğenilen gelin saçı modelleri


bindallı modelleri

en yeni gelinlik modelleri
 
2017-sirt-dekolteli-gelinlik-modelleri-32.JPG



Bu modele bayıldım .Bel detayı harika bayanın fizikte öyle çok yakışmış.Sırt dekolteli gelinlikler çok şık ve ilgi çekici.
 
Geri
Üst