Dekorasyonda parlak fikir önerileri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Dekorasyonda parlak fikir önerileri
Ev dekorasyonunda parlak fikirlere ihtiyaç duyan bayanlar haydi buraya! Sizler için bir araya getirmiş olduğum resim galerimde yer alan farklı resimler ve öneriler ile dolu dolu tavsiyelere göz atarak kendinizi iyi hissetmeye var mısınız? Doku ve desenleri sevenler, renk alternatiflerinden hoşlananlar, lükslük isteyenler ya da klasik tarzı evlerinde görmek isteyenler tüm herkes için birbirinden çeşitli fikir kombinasyonları ile karşınızdayız.

5200-kolonyal-stil-desenler.jpg


Perdeler ile öne çıkan desen çeşitliliğine göz attığınız zaman aynı kombinini koltukların yanında göreceksiniz. Bu tarz bir uyum aynı tarzı farklı bir renk ile ortaya koyan halıda da gözden kaçmıyor. kısacası yukarıda verdiğim örnekte yastıktan halıya; perdeden koltuğa bir bütünlük hakim. Bütünlüğün asla es geçilmediği bu tarz görünümleri uyguladığınız sürece sevdiklerinizin ilgisini üzerinizde hissedebilmek kaçınılmaz gerçeklerinizden olacaktır.

7698--kucuk-gizli-sera.jpg


Modern bir ev dekorundan kesiti sunduğum üst resimde merdiven altı dekorasyonda gerçekleştirilen ahenkli ortam yakalanmış olması durumu ile baş başa kalmak istemez misiniz? Merdiven ile üst kata çıkarken gerçekleştirilen aydınlatmalar ve merdiven altında ev içi gerçekleştirilen canlı ağaçlardan elde edilen dekoratif objelerin taşlarla dekoratifleştiriliyor oluşu sonucu yakalanan estetik etki de birçoğunun hayır diyemeyeceği görünüm zenginliklerinden.

8209-.jpg


Hem yaz hem de kış dönemleri vazgeçilmezimiz olan balkonlar içinde üstteki dekorasyon muhteşem bir fikir. Sağanak yağışı bol olan yerlerden yağmur eksik olmaz. Balkonda vakit geçirmekten keyif alan biri olarak üstteki görünüme hayır diyemeyecek kadar zevkliyim. Bahçe mobilyaları ile dekore edilen balkon yerine cam bölmeli ve restaurant ya da cafeden bir kesiti andıran duvar dekoru ile sizlerin eğlenmekten kendinizi alıkoyamayacağınız bir seçim olacak olan üstteki tarz bir dekorda oturup sevdikleriniz ile mutlu olmak elinizde.


tarz-fotograflari (1).jpg
tarz-fotograflari.jpg



Modern görünümlü aydınlatma ürünleri ile ilk göze çarpıcılığı ele alabilen üstteki dekorasyona ne demeli. Bence estetik etkisi ile asla beğenmedim diyemeyeceğiniz bir görünüm. Açık mutfak tipindeki görünümü andıran dekorasyonda mutfak ve dinlenme koltuğunun yer aldığı antreyi bütünleştiren dekoratiflikte bu tarz bir görünüm ile istediğiniz etkili dekorasyonları yakalayabilmek elinizde.
 
Geri
Üst