Dekorasyonda Sarı Renk

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Dekorasyonda Sarı Renk
Dekorasyonda renk tercihi pek çok kişinini kararsız kaldığı renklerle karşımıza çıkarak pek çok kişinini asla hayır diyemediği renklerden oluşan renk katalogları ile kişileri etkileyebilmeyi başarmaktadır. Renk seçimi ile kararasızlıklarına son vermek isteyen milyonlarca kişi arasında yer alıyorsanız bu sene duvar dekorasyonu, kırlent değişimi, aksesuar değişimi ya da farklı bir halı rengi seçiminde sarı renk kullanımı gerçekleştirmeye ne dersiniz?


Sarı renk aslında neon bir renktir. Yani birçok kişi bu rengi kullanmaya cesaret edemez. Parlak bir ortamda oturmak ne kadar göz yorucudur pek çoğunuz bunu bilirsiniz. Bu nedenle sarı rengin yoruculuğunu kullanmak için bir dekor ürünü almak da o kadar zor kara verilen bir olgudur. Çocuk odalarında ya da renkli kişiliğe sahip genç kızınızın odasında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu rengi duvarlarda ya da perdede kullanarak odanın bütününü de göz çarpıcı bir değişim yakalayabilirsiniz.


Sarı renkli oda dekorasyonu gerçekleştirenlerin birçoğunda uzanma koltuğu, puf ya da aydınlatma ünitesinde kullanılan sarı renk kimi zaman bir bibloda yerini almakta; kimi zamansa duvarın bir bölümünde çarpıcı bir görünüm için konumunu korumaktadır. Sarı rengi kırlent ya da tablonuzda da yer verme tercihinde bulunarak beğenmediğiniz zaman kolay bir şekilde değişim elde edimi tercihini hayata geçirebilirsiniz.


sarı-renk-yaz-dekorasyonu.jpg


SARI RENKLİ DEKORASYON ÖNERİLERİ RESİM GALERİSİ
 
Geri
Üst