dekorasyone hitap eden tasarımlar

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
dekorasyone hitap eden tasarımlar
Dekorasyona hitap eden tasarımlar
aks0134.jpg
Mücevherleriyle akıllarda yer eden Swarovski, dekoratif tasarımlarıyla da adından söz ettiriyor. Bir asırdan fazla bir süredir dünyadaki kesilmiş kristal sektörünün lider isimleri arasında yer alan Swarovski, mücevherlerin yanı sıra dekorasyona hitap eden tasarımlar da hazırlıyor.

Işıklandırma endüstrisinde kendine hatrı sayılır bir yer edinen marka, hediyelik eşyalar, ev aksesuarları, koleksiyoner ürünleri ve şekillendirilmiş kristaller de tasarlıyor.

Hayvan figüründe usta
Kelebeklerin kozasından çıkıp şekil değiştirmesiyle, kristalin de oluşumunun her aşamasında farklılaşmasını birbirine benzeten marka, kelebeklerin doğal sanat hareketinin en güçlü sembollerinden biri olduğunu savunuyor.

aks0134a.jpg
Bu yıl 30'uncu yaşını kutlayan 'Silver Crystal' serisi ile ilk kez, tamamen renkli koleksiyon hazırlayan marka, daha çok pastel tonlar kullanmış. Bu seride sarı, eflatun ve açık mavi renklerde dekoratif kelebekler de görmek mümkün.

Orkide, iris ve leylak çiçeklerini kristale döken markanın bir de 'Elegant Toucan' adlı bir çeşit tropikal kuş figürü var. Hayvan figürleri tasarlama konusunda uzman olan marka, bu modeli tüyleri siyah elmas kristalden, gagayı ise sarı, kırmızı ve lila renginde tasarlamış.
 
Geri
Üst