Dekoratif sarkıtlar ile odalarda sıcak havalar estirin

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Dekoratif sarkıtlar ile odalarda sıcak havalar estirin
Ev ortamında sıcak dokulara yer vermek zaman zaman ihtiyaç duyulan şeyler arasında kendini gösterebilmektedir. Birçok kişi ev ortamına değişimi yakalamak adına aydınlatma unsurlarında değişimlere gitmeyi düşünebilmektedir. Kimi zaman daha iyi bir aydınlatma ürünü seçimi kimi zaman ise aydınlatma ürünü eklemesi ile odalarda ahenkli ortamlara davetiye çıkarılabilmektedir. Oda görünümlerinizde estetik dokunurken samimiyeti de arttırabilme ayrıcalığında iseniz bir an önce seçiminizi gerçekleştirmek adına yazımdan faydalanma yoluna gitmeyi denemelisiniz.


deko-home-kubbe-kafesli-halat-sarkit_1500x1500_1.jpg


En yeni aydınlatma ürün seçim işleminizde üstteki gibi tarz bir tercihte bulunabilirsiniz. Eski zamanları andıran bu aydınlatma ürünü odalarınızda mutfağınızdan yemek odanıza, antrenizden çalışma odanıza kadar uyum sağlayabilecek bir modeldir. Aynı zamanda tarzını yansıtan halatsı görünüm ile büründüğü hava da başkalık kazanmış bulunmaktadır. Beklediğiniz estetik havayı bu aydınlatma modeli ile yakalamak sandığınız kadar zor olmayacak. Evinizde nostaljik izler varsa ya da ahşap ürün zenginlikleri ile dolu bir mutfağınız varsa bu ünite çok şık duracaktır.
halat aydinlatma ankara-800x1125.png

Yakından gördüğünüz üzere iç kısmı ne kadar yeni moda aydınlatma ürünlerine benzese de dışındaki halatsı tasarım ile başkalığı elde tutmayı başarabilmektedir. Sizlerin beklediğiniz etkiler ile odalarda aydınlık ortama sarı ışık ya da beyaz ışık seçimi ile tarz hale getirebileceksiniz. Dekorasyonda değişim yapmasanız dahi odanıza uyacağınızı düşündüğünüz bu seçim ile pek çok kişide farklılık uyandırabilecek bir seçime ışık tutabileceksiniz. Dekoratiflik adına arada bu modeli kullanarak görsel anlamda dikkat çekiciliği odamda sabit tutayım diyorsanız böyle model araştırmasına girebilirsiniz. Eminim birçok kaliteli marka mağazalarında böyle samimi aydınlanma ürünlerine sahip olabileceksiniz.


modelsa-dunya-tekli-halat-sarkit-siyah_1500x1500.jpg



Daha yuvarlak model severler için üstteki model uygun iken tarz da değişim isteyenler için alttaki resim uygunluk teşkil edebilecektir. Her zamanda ediğim gibi aslında değişim bizim içimizde. Dokunuşlarımızı dekorasyonda nerede uygulamak istiyorsanız odaya uygunluk varsa ok der ve yaparız. Verdiğim örneklerde hep bu yönde değil mi zaten. Bir yazlık evde ya da geniş bahçe aydınlatmasında da olabildiğine uyumlu olabilecek bu modelleri bir an önce bulup kullanmaya başlamaya var mısınız?
Retro-Halat-Kolye-Işıkları-&Ccedil.jpg
en-ucuz-begusa-ayben-tekli-halat-siyah-sarkit_24311597.jpg
 
Geri
Üst