deli ediyolar insanı...:@

$ul€

Yeni Üye
Üye
deli ediyolar insanı...:@
geçenlerde bi yazı okudum forumda dünde aklıma geldi sonrada cinlerim tepeme...yahu şu güney doğudakiler elektiriği ne kadar helal kullanıyor acaba??? biz buralarda hergün artan zamlarla boğuşurken onlar orda soba yakma tenezzülünde bile bulunmuyorlar..peki niye...???
niyesimi var adamların elektirik sayacı bile yok...devlet ordan para kazanmıyor bize sıra geldiğinde 5 gün geciksin faturan hoppp kesiyolar elektiği...adamlar ahırlarında bile ineklerine elektirikli soba kullanıyor..
şimdi gelelim deli olduğum yere...
bu insanlar eşitlik istiyor demi sosyal anlamda(sanki ayrım varmış gibi)...hani eşitlik insanlara yakışır hareketler mi bunlar..siz orda rahat rahat kullanın elektiriği nasılsa biz sizin faturalarınızı ödüyoruz değil mi???

Bence yerden göğe kadar haklısınız. Teraziye vurulduğunda batı tarafının ağırlığından bahsederler, e yol sizde okul sizde vs vs... Be hey kardeşim sorunu çıkartıpta bu ülkeye baş kaldıran insanlar sizlersiniz. Sen sadece şimdi elektriği düşünüyorsun. Aslında bu elektriğin bir milyon katı doğudaki savaş için kullanılıyor.

" Türkiye'nin bütçesi yine açıt verdi " şeklindeki haberleri hep duyuyoruz. Zam diyoruz yapıyorlar ama emin olun arkadaşlarım, bu doğudaki olay çözülürse yani bu pkk olayı biterse ( sanmıyorum biteceğini ) Türkiye inanılmaz bir refah seviyesine ulaşacaktır.

Petrole, elektrik, su, bilimum insanların kullandığı sigara içki vs herşeye zamın tek açıklaması bu. Hükümetin politikalarındah haz etmediğim halde, şimdi diyorum adamlar ne yapsınlar, başa kim gelirse gelsin bu zamlar olmaz zorunda çünki ülkemizin güvenliği adına yapılan savaşta şehit olan binlerce gencimizin yanı sıra inanılmaz boyutlarda paralar aktarılıyor. Peki bu değirmenin suyu nereden geliyor. Hani sen elektrik dedin ya, daha o devenin kulağındaki pirenin kulağı 🙂

Bakalım görebilecekmiyiz refah dolu günleri merak ediyorum.

Devletin ne zaman basi dara dusse,gerci hep dardaya neyse..iste zam ustune zam oluyor.Millet kombi bile yakmaktan korkuyor nerede isinacaklar ve daha neler yani..

Geri