Depresyondayım kızlar lütfen yardım edin nasıl atlatırım ben bu illeti ?

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
Depresyondayım kızlar lütfen yardım edin nasıl atlatırım ben bu illeti ?
Derpesyon nasıl atlatılır kızlar ? İlaçta kullanmak istemiyorum ama çevremdeki hiçbirşeyden zevk almıyorum. Çocuklarımdan eşimden, yada izlediğim herhangi bir proğramdan. Böyle sanki boş boş yaşıyormuşum gibi geliyor bana. İnanılmaz rahatsızlık duymaya başladım bu durumdan. Tüm arkadaşlarım nerdeyse benimle ilişkilerini kesmek üzereler. Robot gibiyim. Ne tavsiye ediyorsunuz. Hayattan zevk almak ve bu depresyon illetinden gerçekten de kurtulmak istiyorum. Lütfen yorumlarınızla bana yardımcı olun lütfen :S
 
depresyona en güzel ilac
abdest alip kuran okumak, arabca bilmiyorsan türce yazili
yasinin cok faydasi var... tecrübe ettim ben kendim
ama sessiz deyil, sesli okumalisin hani dinlenilen kuran gibi
inan bak cok faydasini göreceksin
 
bence herşeyin başı hayatındaki olumlu yada olumsuz herşeyi kabullenmek. evet bencede ileç kullanma çünkü ilgilenmen gereken çocuk hatta çocuklarım var diyosunuz. bence sadece siz monoton hayattan sıkıldınız biraz farklılık yaşamak istiyosunuz ama evliyseniz ve çocuğunuz varsa bana göre artık farklılıkları çocuğunuzda yaşamaya karar verin. Eminim ki bu sizi azda olsa mutlu edecektir. mesela onlarla oynayın saçlarını tarayın kendinize bakım yapın çünkü gerçekten ki bu bende çok işe yarar kuaföre gidip hafif bi makyaj yaptırdığımda bile kendimi mutlu hissederim. mutlu olduğunuz insanlarla görüşmeye çalışın. Anne baba kız kardeş en yakın arkadaş bu kim olursa... Ve bunların en önemlisi Allah'a tevekkül edin. ona bol bol dua edin.Çünkü sizin en büyük kalkanınız duadır.
 
Sayın misafirimiz,
Sizin öncelikli olarak konuşmaya ve içinizi dökmeye ihtiyacınız var.İçinizde hiçbirşeyi tutmayın.Anlatamıyorsanız bile yazın.Eve kendinizi hapsetmeyin,dışarı çıkıp bol bol oksijen alın.Eğer imkanınız varsa kısa bir tatil yapın.Değerli üyelerimizin önerileri de iyi gelebilir,deneyin.Unutmayın ki yalnız değilsiniz,depresyon günümüzde pek çok insanın başında.Dilerseniz sitemize BURADAN ÜYE OLUP aynı sıkıntıları paylaşan üyelerimizle fikir alışverişinde bulunun.Ayrıca forumumuzun Hastalıklar ve Tedavileri adlı bölümümüzden arama kutucuğuna depresyon yazdığınızda çıkan depresyonla ilgili konuları inceleyin.Ve unutmayın ki kendi kendinize baş edemezseniz,mutlaka ve mutlaka bir uzmandan yardım isteyin.
Sağlıklı günler dileriz...:)
 
Geri
Üst