derdim çok büyük

Ce: derdim çok büyük

bana burda bu kadar yoğun destek veren arkadaşlara çok çok teş.. ediyorum iyiki varsınız
 
Cevap: derdim çok büyük

canım inan üzüldüm sende kendimi gördüm sanki.Bende senin gibi bekledim kaç yıl biliyormusun? 25 yıl sabır sabır kızım büyüsün yok babamın şapkası yere düşmesin yok adıma leke gelmesin inan gülüm gençlik bittti ömür gitti anladımki değmezmiş şimdiki aklım olsaydı asla katlanmazdım bi dahamı gelicez bu dünyaya başkalarını düşünerek mahvediyoruz hayatımızı yürümüyorsa bırak ite kalka olmuyor inan o hengamenin içinde büyüyen çocuk daha mutsuz oluyor ilerde senin için katlandım bu ewliliğe dediğin zaman sana ne diycek biliyormusun (katlanmasydın) acı ama gerçek bu canım gençsin çalış çocuğunu büyüt inan insanın kendinden başka dostu yok bunu unutma canım korkma herşey güzel olur umarım
 
Cevap: derdim çok büyük

canım seni üzen asıl nedenler neler? bunları çözümlemek lazım bence. fedakarlık etmeyince hiçbişey yürümezki. kızlar için babaları çok önemlidir. yanlız baba sorumluluğunda olmayan kızlarda zor kontrol altına alınıyor ilerde. bence yine düşün. paylaşabileceğin bi sorunsa yaz yardımcı olalım fikir verelim. fevri kararlar verme canım. öpüyorum.
 
bende ayrılan bi ailenin çocuğuyum mutsuz olucaksanız ayrılın, ama hiçbir zaman ona bir aile olduğnuzu unutturmayın.Eğer evlenirseniz bu çocuğnuz için büyük bir sorun çnkü her çocuk annesinin ynna hep biricik babasını yakştırır..Geleceğide düşün.
 
okudum cok üzüldüm :/ cok duydum severek evlenenlerin sonu böyle olurmus diye ama bence bu bir sürectir üstesinen gelebilirmisiniz bilmem ama tek tarafın emekleriyle olmuyor el birliğiyle üstesinden gelmek gerekir bu durumda ne yaparsın bilemem ama belki bu 6 aylık ayrılık ilişkinize renk katar belki özlersiniz birbirinizi ve ayrılacakken barışırsınız :S
 
bence sabret sabrın sonu selamet kimsenin evliliği 4*4 lük değil..evliliğin ilk 5 senesi zaten hep problemli olurmuş..dediğiniz gibi ilersini düşünün babasız büyümek çok zor kızınızı düşünün boşansanız neolucak bidaha evlenicekmisiniz evlensenizde bence bişey değişmiycek bi tane kızınız var ençok o yıpranıcak
bence eşinizle bikere daha deneyin
 
Allah yardimcin olsun canim! Ben herkez gibi ayni düsüncede degilim. Evet zor bir evlilik geciriyorsun. Ben sana ama ne ayril nede birlikte ol derim - bu sana kalmis birsey.

Ama sunu unutma: Ayrilincada hayat kolaylasmiyor.. Bunu kaldirabilen var, ve kaldiramiyan var. Ayrilinca, hem namusunu koruycan (niyemi dedim? cünkü ayri bayanlara daha yükleniyorlar baslarda - taki senin namuslu yasadigini görene kadar..), hem gecimi sagliycan, cocuklarin egitimi ile ugrasican, ev isi vb.. Zor is yani.

Hem "kolay vede dört dörtlük" bir evlilik hic bir zaman yoktur. Her evlilikte sorunlar olur. Asil hic sorun olmayan bi evlilikte düsüneceksin, acaba hersey düzgünmü diye :)

Ve unutma: biz buraya Imtihan icin geldik.. Rabbim her türlü sinar insanlari - ve asla kaldiramiyacagi yükü vermez..

Biliyorum son yorumlardada aynisini dedim - ama Allaha sigindinmi, hersey güzellesir insaallah gör bak - hayata bakis acisi bile degisiyor insanin :)

Cok zor bir durum: ama sana dayanmani ve sabretmeni derim ben. hani hic olmazsa ilk baslarda.. Biraz düsün, sorunlar nerden kaynaklaniyor diye? Unutma: hangi tartisma olursa olsun, insan kocasinin ailesine laf etmiycek hic bir zaman - tabiiki onun icinde gecerli bu, oda senin ailene dil uzatmiycak.. Tartisirken böyle "sinirlari" astimi insan - hersey dahada kötülesiyor..

Ya neyse iste.. cok uzun yazmisim kusura bakma:)

Allah yardimcin olsun canim benim! Allah sabir versin! Insaallah hersey en kisa zamanda iyiye dönüsür..! Hersey gönlünce olsun..
 
Mutlaka kizin bunu anlayacaktir canim,yasi geldiginde uygun bir dille anlatirsin ve anlayacagina eminim ayrica sunuda unutmaki,mutsuz bir anne ve baba onu daha cok mutsuz eder,huzursuzluk onada yansir.hayirslisi olsun.
 
Geri
Üst