derdime derman olur musunuz :(

bur_çak

Aktif Üye
Üye
derdime derman olur musunuz :(
merhaba melekler,yardımınıza ihtiyacım var.sürekli boğaz kuruluğundan iltihabından şikayetçiyim.doktora gittim kbb ye olsun sağlık ocağına olsun.antibiyotik kullandım hep, boğaz ilaçları ağrı kesiciler.faydası oluyor ama geçici.sonra tekrar nüksediyor.geçen sene kbb ye gittiğimde yemek boruma doğru ciddi olmayan bi yara varmış onun içinde vitamin hapı vermişti ama ben ömrüm boyunca vitamin kullanamam ya da sürekli antibiyotik kullanamam.bal yediğimde acıdığını hissediyorum ve iyi geldiği söyleniyor bende ılık suyun içine karıştırıp deniyorum bakalım benim fikrim hakkında yani ılık ballı su ya da daha farklı bi fikri olan lütfen rica ediyorum söylesin.çünkü ne yediriyor ne içiriyor,sürekli yorgun oluyorum halsiz bırakıyor ve iltihaplandığı zaman çok özür dileyerek söyliyorum ama ağız kokusu yapıyor.yardımlarınızı bekliyorum :(
 
Gecmis olsun, annemin bir sözü vardir... Neren agrirsa canin orada.... diye gercekten de öyle....
Hic migdeni kontrol ettirdinmi? Belkide migdende fazla miktarda asit var ve ondan dolayi bogazinda rahatsizligini hissediyorsun.
Benim anneannemdede bu sorun vardi, sürekli bogazindan sikayetciydi, sonunda migdesinin cok fazla asit üretti ortaya cikti doktor migdesine ilac yazdi ve gecmisdi.
Birde aklima su geliyor, günde ne kadar su iciyorsun? Biz suyu pek önemsemiyoruz ama günde kesinlikle 1,5-2 litre su icilmesi gerekiyor. Ve bu kadar icemiyorsan, susuzluktanda gelebilir.

Tekrar gecmis olsun, Allah c.c. sifa versin
Amin
 
canım çok teşekkür ederim duan için Allah razı olsun.evet az su içiyorum bende o gruba dahilim.sıcak veya soğuk bişeyde yiyemiyorum içemiyorum kuruluk nedeniyle her şeyi ılık içiyorum suyuda çayıda kahveyide.evet midemde de sorun var.mide doktoruna gittiğimde yemek öncesi yemek arası yemek sonrası ilaçları veriyor hep.benim midem zaten küçük bu nedenle hemen doyan bi insanım ve aç karnına su içtiğim zaman yani aç karnına hapını içtiğimde zaten doygunluk hissediyorum.kaldı ki yemek arası ve sonrasını içicem.onlarda bi çare olmadı yani canım :( şu günlerde çok fazla taktım dediğim gibi bi de koku sorunu var, boğazım rahatsız olduğunda oluyor, nası halledicem ben bunu, konuşmaya çekinir utanır oldum sürekli elime hohlayıp koklamaya başladım :( iğrençleştim baya :(
 
Geri
Üst