Dermoller hakkında bilgisi olan var mı saç cikariyor mu?

S

Supermomm

Forum Okuru
Dermoller hakkında bilgisi olan var mı saç cikariyor mu?

Dermoller kullananlar melek kadınlar kulübü dermaroller kullananlar saç forum'da.​

Arkadaşlar dermoller diye bir video izledim saç çıkardığına dair yorumlar gördüm. Dermoller nasıl saç cikartiyor acaba kullananlar varsa anlatabilir mi? Sevgili arkadaşlar ben bayanım ve gerçekten saçlarım dökülme konusunda çok kötü. Yeni saclarimin çıkmasını çok istiyorum şuan herseyi de yapabilirim. Dermoller kullananlar hemen yoruma nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? Bir de bunlar iğneli sanırım acıtıyor mu kullanirken?
 
Merhabalar
Dermoller evet uçlarında minik mikro iğneler yer alan bir gereç. Bu küçük mikro iğneler saç diplerini uyardığı için saç çıkmasını sağlıyor. Dermolleri cilt için de kullanıyorlar diye biliyorum. Saç köklerine dermolleri uygulayarak kan dolaşımını hızlandırabilirsiniz Bu sayede saç derisinde bir hareketlenme saç çıkması olabilmekte. Dermoller halk arasında dermaroller tarak olarak da geçer ve şunu da merak ediyorsanız eğer saçlarınız için hangi dermarolleri almalıyım diye soranlar olursa saçlarınızın arasından geçeceği için mutlaka 1.0 mm olanını alınmasını tavsiye ederim. Peki saç için dermaroller nasıl kullanılır dermaroller saç derisinde bası yapılarak dikey yatay şeklinde yıldız şeklini çizerek bu şekli 3-5 kez aynı alanda tekrar ederek uygulanır ön saç çizgisinden geriye doğru saçlarınızı ayırarak her bölgeye bu şekli ayrı ayrı uygulayabilirsiniz.

Saç çıkaran bitkiler konusunu da incelemenizi tavsiye ederim. "Hangi bitkiler saç çıkarır" konumuzu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz arkadaşlar.

 
Geri
Üst