Derya Baykal Örgü Parmaksız Eldivenler Motif Motif Harikalar

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Derya Baykal Örgü Parmaksız Eldivenler Motif Motif Harikalar
Derya Baykal örgü parmaksız eldivenler konumuzda deryanın dünyası adlı programda yapılan parmaksız eldiven modellerini ve yapılışını öğrenebilirsiniz. Daha önce eminim böyle harika eldivenler görmediniz. Eğer derya baykal eski programını kaçıranlar varsa yazımızdan bu harika modelleri görebilirler. Deryanın Dünyasına konuk olan Mürvet Arı'nın yaptığı puf puf çiçek motifli parmaksız eldivenlere bayıldım. Söylediğine göre 3 numaralı tığ ve angora ip ile yapmış bu harika eldivenleri. Özellikle bu modeller gençlerin de hoşuna çok gidecek. Gençler özellikle telefonlarını ellerinden düşürmedikleri için bu parmaksız eldivenlerle kolayca telefonlarını da kullanabilecekler. Bu Mürvet Arı'nın yaptığı model çok basit aslında. Yazımızın hemen altından anlatımını videomuz aracılığı ile izleyebilirsiniz. Diğer gördüğünüz beyaz nohut tekniği ile örülmüş eldiven ise Sibel Kavaklıoğlu imzasını taşıyor söylemeden geçmek istemedim. Bu modelin de yapılışı kolay. Örgü sever hanımlar eldiven örneğini görselimizden kolaylıkla çıkaracaklardır.


sibel kavakliogludan orgu nohut modelli parmaksiz eldiven.jpg


derya baykal cicek motifli orgu parmaksiz eldiven.jpg


Özellikle aşağıdaki görseli de paylaşmak istedim ki elde nasıl göründüğünü de görün. Bakın Derya Baykal'ın ellerinde ne kadar zarif görünüyor. Siz de kışa bu eldivenler ve bunun yanında kendinize boyunluk bere yaparak kışın ilgileri üzerinize çekebilirsiniz.

derya baykal deryanin dunyasi parmaksiz eldiven yapimi.jpg


Bu aşağıdaki görselde de tüm renkleri görebilirsiniz. Bu örnekler size fikir verecektir diye düşünüyorum. Bu harika eldivenlerin yanına kombine edebileceğiniz çok şık derya baykal bere modellerine de buradan ulaşabilirsiniz sevgili takipçilerimiz. Haydi hanımlar örgü severler severek örüp severek kullanabileceğiniz değişik bir eldiven modelini siz de denemek isterseniz videodan ölçülerini alabilirsiniz. Çocuklarınıza sevdiklerinize örüp hediye edebilirsiniz de. Hem şıklığınızı sergilemek hem de değişik bir model arayanlara bu örnek alternatif olacaktır. Yeni konularımız değişik örgü işlerimizi görmeye devam edeceksiniz.

derya baykal murvet ari orgu parmaksiz eldivenler.jpg


derya baykal orguden parmaksiz eldiven.jpg



 
Geri
Üst