ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #61 Ce: ... Desem, ... Derim bilmem benim izlediğim bir dizi tarzı değil derim 🙂 peki alttaki sana arka sokakları izle bak güzel desem 🙂
Ce: ... Desem, ... Derim bilmem benim izlediğim bir dizi tarzı değil derim 🙂 peki alttaki sana arka sokakları izle bak güzel desem 🙂
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #62 Ce: ... Desem, ... Derim hayır hiç izlemedim derim , nasıl bir dizi desem.
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #63 Ce: ... Desem, ... Derim polisiye güzel bir dizi derim ama elveda rumeli daha güzel desem...
suskun_gız Yeni Üye Üye 18 Aralık 2007 #64 Ce: ... Desem, ... Derim evet cok güzel dizi ben alexle o kızcagıza cok aglıyom desem:🙁
G gülgüzeli Yeni Üye Üye 18 Aralık 2007 #65 Ce: ... Desem, ... Derim ben o diziyi bilmem, bu akşam binbirgece var desem.
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #66 Ce: ... Desem, ... Derim ben izliyecegim derim Yarin hava nasil olacak desem???
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 25 Aralık 2007 #67 Ce: ... Desem, ... Derim İstanbul soğuk valla derim... Sabahtan beri hala kendime gelemedim desem..
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Aralık 2007 #68 Ce: ... Desem, ... Derim neden derim isten yeni geldim desem....
suskun_gız Yeni Üye Üye 28 Aralık 2007 #69 Ce: ... Desem, ... Derim kurban olim yaradana uzat ayaklarını yemek getırım derdım😀 5 gün kaldı desem😕
Ce: ... Desem, ... Derim kurban olim yaradana uzat ayaklarını yemek getırım derdım😀 5 gün kaldı desem😕
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 28 Aralık 2007 #70 Ce: ... Desem, ... Derim neye 5 gün kaldi derim canim sikiliyor desem....