SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Mart 2008 #131 Ce: ... Desem, ... Derim gel atakanla oyna derim😀 dizim başladı ama pc başından kalkamıyom desem😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 25 Mart 2008 #132 Ce: ... Desem, ... Derim tekrarını izlersin derim. çok geç oldu uykum gelmiyor desem.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Nisan 2008 #133 Ce: ... Desem, ... Derim git yat yatınca gelir derim.. içim içime sıgmıyor yaramazlık yapmak istiyom desem..
Ce: ... Desem, ... Derim git yat yatınca gelir derim.. içim içime sıgmıyor yaramazlık yapmak istiyom desem..
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Nisan 2008 #134 Ce: ... Desem, ... Derim içinden geleni yap derim canım çok sıkılıyor desem...
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #135 Ce: ... Desem, ... Derim sıkı can iyi gelir kolay çıkmaz derim😀 ben hayattan ve insanlardan sıkıldım desem!?
Ce: ... Desem, ... Derim sıkı can iyi gelir kolay çıkmaz derim😀 ben hayattan ve insanlardan sıkıldım desem!?
mislinay Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #136 Ce: ... Desem, ... Derim seni mutlu eden şeyleri düşün derim mutlu olmak istiyorum desem
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2008 #137 Ce: ... Desem, ... Derim yanında olan sevdiklerine sıkıca sarıl derim🙂 off hava çok güzel çıkıp gezsemmi desem!
Ce: ... Desem, ... Derim yanında olan sevdiklerine sıkıca sarıl derim🙂 off hava çok güzel çıkıp gezsemmi desem!
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 28 Nisan 2008 #138 Ce: ... Desem, ... Derim bugün istanbul yağmurlu buradaysan çıkma derim... eee artık bir rep verseniz bana desem......... Son düzenleme: 28 Nisan 2008
Ce: ... Desem, ... Derim bugün istanbul yağmurlu buradaysan çıkma derim... eee artık bir rep verseniz bana desem.........
PaSikA Yeni Üye Üye 29 Nisan 2008 #139 Ce: ... Desem, ... Derim repini verdim bile derim 🙂 yaz gelse artık desem 🙂
deniz_25710 Yeni Üye Üye 29 Nisan 2008 #140 Ce: ... Desem, ... Derim geliyo geliyo🙂 herşeyden sıkıldım desem