Dez pack Kolay Dukan Seti Kullananlar

D

Dez pack

Forum Okuru
Dez pack Kolay Dukan Seti Kullananlar
Dez pack Kolay Dukan Seti Kullananlar

aRKADAŞLARIM ZAYIFLAMA İLE İLGİLİ KULLANILDIĞINI ÇEVREMDE BULUNAN ZAYIFLAYAN ARKADAŞLARDAN DUYUYORUM. aCABA SİTEMİZDE BUNU KULLANANLAR VAR MI BANA YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ YORUMLARI ALMAK İSTİYORUM. BU ÜRÜNÜ ALMALI MIYIM ALMAMALI MIYIM BİLEMEDİM. kULLANANLAR BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?
 
Bu ürünü daha önceden de duymuştum. Bir tanıdığımızın anlattıklarını buraya yazayım istiyorum. Bu ürün yağsız yoğurt ve yine yağsız süt ürünleri ile kullanılıyor kullananların baya memnun kaldığını biliyorum. Kollesterolü tavan yapmış ve sıkıntıları olan arkadaşımız 14 gün kadar kullandı. daha sonra bana bu üründen memnun kaldığını söylemişti. Biraz daha araştırabilirsiniz.
 
Merhaba ,Gıda tebliğine uygun üretilsede zayıflama türevi destek ürünlerin kullanılmasına karşıyım.Herkesin metobolik yapısı farklıdır.Zayıflamak istiyorsanız diyetisyene gidin ve size uygun bir beslenme programıyla ,sağlıklı bir şekilde fazlalıkalar dan kurtulmaya çalışın..
 
Dez Pack Kullandım bende sizlere anlatayım. Bu kullananlar sitesinde içeriğinde şunlar var diyor öncelikle onu vereyim istiyorum sizlere.
Dez pack’in içinde neler var?

Protein, Karbonhidrat, Katı Yağ, Doymuş Yağ Asitleri, Doymamış Yağ Asitleri, Çoklu Doymamış Yağ Asitleri, Diyet Lifleri, Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Fosfor, Magnezyum, Demir, Çinko, Bakır, İyodin, Manganez, Selenyum, Vitamin A, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin K, Vitamin C, Vitamin B1, Vitamin B2, Niyasin, Vitamin B6, Folik Asit, Pantotenik Asit, Vitamin B12, Biyotin, Ekmek birimleri.

Arkadaşlarım bu ürün baya yoğun şekilde kullanılıyor. İÇindekilerde Tarım Bakanlığı tarafından yüzde yüz olarak onaylanmış durumda. Bu bakımdan ucuz olduğundan dolayı kullanılıyor.

Ben 14 gün olarak kullandım ve toplamda 8.800 kilogram gibi verdim. Özellikle spor yaparak desteklememi söylemişlerdi ama bel rahatsızlığı çektiğim için yapamamıştım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Diğer kullananlar da buraya yazarlarsa daha iyi olacaktır.
 
Geri
Üst