Dikey elektrik süpürge önerisi

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Dikey elektrik süpürge önerisi
Dikey elektrik süpürgeleri pratik kullanımları ile birçok kişinin gözdesi olmayı başarmış elektrikli ürünler arasındadır. Birçok bayan dikey elektrik süpürgelerini kullanım da pratik hareket etme ve boşaltma ünitelerinin pratikliği ile daima ellerinde tutmak isterler. Bu dikey süpürgeler arasında kimileri şarj olabilirken kimileri prize takılarak kullanılabilmektedir. Tabii düşündüğünüz zaman dikey süpürge olarak priz derdi ile uğraşılacağına şarjlı kullanım gerçekleştirmek daha mantıklı olabilecektir. Yazılarım arasında bulunan en iyi elektrik süpürgesi önerileri arasında bulunan fikirler ile elektrik süpürgesi ihtiyacınızda da seçim öncesi fikir edinme fırsatını yakalayabilirsiniz.

d4af5a0a7a33ab4209963c4b0aad8649.jpg


Üstteki resimde elektrolux ZB2902 Ergorapido şarjlı süpürge yer almaktadır.
Pratikliği ve en az 30 dakika kesintisiz çalışmaya devamlılığı ile üstteki şarjlı süpürge çok fonksiyonel. Şarj ünitesine oturturken de hiçbir zorluğu yok. Ayrıca bıraktığınızda dik durma özelliği var. Devrilme meydana gelmiyor. Hepa filtresi geniş olup boşaltırken zahmet vermiyor. Tek tuş ile boşaltma sistemi var. Bu dikey süpürgeyi pek çok kaliteli mağazada bulabilirsiniz. Fiyatını da pazarlık gücünüze göre 200- 250 TL arasında değişen fiyat seçenekleri ile indirimli hale getirebilirsiniz.

8552-02.jpg


Üst resimde yer alan BCH6ATH25 model numarasıyla piyasaya çıkan ilk kablosuz dikey süpürge Bosch tarafından çıkarılan harika bir üründür. 2400 Watt performans gösteren elektrik süpürgesi ile bire bir aynı performansı gösteren bu dikey süpürgesine bayılacaksınız.25.2 V ile güçlü performansını ortaya koyan bu dikey süpürge duruşu ile de asaletini ortaya koyuyor. Kablosu ve torba özelliği yok. Aynı zamanda esnek süpürge başlığına sahip. Hafifliği ile taşıma kolaylığı sunuyor. Ayrıca uzun süreli kullanılabiliyor. Sesor bagless süpürge filtre özelliği ile üstün temizlik performansı sergilemesi de bir üstün özellik olduğunu ortaya koyuyor.
fakir.jpg

Fakir darky dik elektrik süpürgesi de güçlü performansı ile beğenilen modeller arasındadır. Tutma sapı, üçgen yer aparatı, ev işlerinizde hız kazanmanızı sağlayacak pratikliği, 220 W emiş gücü, toz torbasına ihtiyaç duymuyor oluşunuz ile bu dikey süpürgeyi isteyebileceksiniz. Köşe bucak temizlik yaparken en kısa zamanda tüm işinizin kısa zamanda bitmesini ister misiniz? O zaman bir an önce verdiğim önerilere göz atmaya ne dersiniz?
 
ben fakir darky kullanıyorum çekim gücü güzel ama inanılmaz çok sesi var yani sanki helikopter çalışıyor evin içinde hahaha onun harici genel temizlikte bile rahatlıkla kullanabilirsiniz emiş gücünün kuvvetli olmasından dolayı yeri resmen emiyor tek şikayetim dediğim gibi sesinin fazla olması
 
Geri
Üst