_BaLıM_ Yeni Üye Üye 7 Haziran 2010 #381 ayıramaz bizi hiç kimse yalan yalan ölene dek beraberiz yalan yalannnn
miss angel Yeni Üye Üye 7 Haziran 2010 #383 ağlama sen kıyamam gözyaşına dayanamam!!!!! seni bir kırçiçeği gibi koklyamam sevemem kaderin oyunu bu annem bir daha geri dönemem!!!
ağlama sen kıyamam gözyaşına dayanamam!!!!! seni bir kırçiçeği gibi koklyamam sevemem kaderin oyunu bu annem bir daha geri dönemem!!!
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 9 Haziran 2010 #384 hisset beni teninde. dayan yüreğim sensizliğe. haykırırım sana aşkıma kana kana isyanım sana yanlızlığa....
hisset beni teninde. dayan yüreğim sensizliğe. haykırırım sana aşkıma kana kana isyanım sana yanlızlığa....
B bLq- Forum Okuru 14 Haziran 2010 #386 Sen hiç böyle sevdinmi ? Sen hiç böyle oldunmu? Baş eğdim yine aşka Ama bu son saygı duruşu..😉
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 18 Haziran 2010 #389 giden sevgilin ardından ağlayamam ben böle yas tutamam her sözde her gözde şevkat aramam kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa demet sağıroğlu-arnavut kaldırımı
giden sevgilin ardından ağlayamam ben böle yas tutamam her sözde her gözde şevkat aramam kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa demet sağıroğlu-arnavut kaldırımı