Dirsek Kararmalarına Son...İşte Size Doğal Yöntemler...

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Dirsek Kararmalarına Son...İşte Size Doğal Yöntemler...
Dirsek Kararmalarına Doğal Çözüm
Dirsek Kararmalarına Son





Dirsekler vücudunuzun diğer kısımlarına göre daha kurudurlar. Eğer kalınlaşma ve kararma yaşıyorsanız, size çözüm önerilerimiz var!Dirseklerinizde kararmalar sertleşmeler oluyorsa işte doğal yöntemlerle buna çözüm sağlayabilirsiniz...Diz Ve Dirsek Güzelliği İçin...




dirsek-2b3.jpg



Banyoda


Dirseklere, banyo ya da duş sırasında; lif eldiven, sert ve doğal kıllardan yapılmış bir banyo fırçası ya da bitkisel liflerden bir sünger ile masaj yapabilirsiniz. Böylece, renkleri açılacak ve yumuşayacaklar. Elbette krem ya da banyo sonrası yağı ile nemlendirmek de gerekli.


Doğal peeling


Haftada iki kez, doğal yollardan elde edeceğiniz yumuşatıcı bir kimyasal aşındırma uygulayabilirsiniz. Ilık badem yağı batırılmış bezi dirseklerinize sarın (dirseklerinizi direk olarak yağın içerisine de batırabilirsiniz). Bu uygulamanın ardından, üzerine bol miktarda sofra tuzu döktüğünüz yarım limonla dirseklerinizi ovun. Duruladıktan sonra, bolca krem sürün. Tuz yerine toz şeker de kullanabilirsiniz.


Masaj yağı



Aynı miktarda krem ve baldan oluşan bir karışıma bir kaç damla zeytinyağı ilave edin. Dirseklerinize masaj yapabileceğiniz besleyici bir krem elde edeceksiniz.

Maydanoz



Dirsekleriniz çatlayacak kadar sertleşmişse, maydanoza başvurun. 50 gr maydanoz üzerine 100 gr kaynar su dökün. İki hafta boyunca her gün, bu suya yıkama yaparak ya da buna batırılmış bezleri dirseğe sararak sonuca ulaşabilirsiniz.
 
Geri
Üst