dışarı boşalmayla hamilelik olurmu

K

kenan1634

Forum Okuru
dışarı boşalmayla hamilelik olurmu
arkadaşlar sevgilimle korunmasız bi ilişki yaşadım fakat dışarı boşaldım ve penisimi vajinadan çıkarttığımda 6 7 saniye sonra boşaldım ve boşalma ciddi derece de az bişeydi ve ilişkiden en geç 20 saat sonra ertesi gün hapı denilen levonogestrel hapını kullandı.
sevgilim sizce hamile kalır mı ?
Acil lütfen cevaplayınız
 
Hamilelik olması için illaki boşalmanın olması gerekmiyor ereksiyon esnasın da erkeğin zevk suyunun için de belli bir miktar da sperm bulunur ve bu spermler kadını hamile bırakmaya yeter de artar bile... Fakat ilişkiden 20 saat sonra alınan ertesi gün hapının etkisi ile hamilelik olasılğı ortadan kalkmıştır. Korunmasız cinsel ilişki sonrası ertesi gün hapları en geç 72 saat için de alınmalıdır sizde 20 saat içinde aldığınız için korkulacak bir şey olmadığını söylüyorum rahat olabilirsiniz.
 
Birliktelik esnasın da geri çekme yönteminin güvenilir bir korunma yöntemi olmadığını belirtelim. Ejakülasyon olmadan zevk suyuyla bile gebe kalınabilir. Bunun nedeni prostat sıvısı zevk suyu içermesidir. Şüpheli birliktelik sonrası ertesi gün hapı almışsınız. Bu hapın güvenirliği % 85- 90 dır yani % 100 koruma sağlamaz. Partnerinizin mensiniz de gecikme olursa tedbiren test yapsın.
 
Geri
Üst