gökçe Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2008 #15 Cevap: DisHeeßoskurt Köşen hayırlı olsun hemşerim. Misafirin bol olsun.. Bu mevsimde bulamazsın ona göre. Seiyomusun bilmiyorum ama ben pek hoşlanmam. Ama çok güzel yaparım. İçli tava😀
Cevap: DisHeeßoskurt Köşen hayırlı olsun hemşerim. Misafirin bol olsun.. Bu mevsimde bulamazsın ona göre. Seiyomusun bilmiyorum ama ben pek hoşlanmam. Ama çok güzel yaparım. İçli tava😀
disibozkurt Banned 18 Temmuz 2008 #18 Cevap: DisHeeßoskurt ooo hemşerm balık sevilmezmi ayıp ettn tutmaısnıda yemesinide ii bilrm😛 mrba çitos bu arad ismn beni acıktırıo
Cevap: DisHeeßoskurt ooo hemşerm balık sevilmezmi ayıp ettn tutmaısnıda yemesinide ii bilrm😛 mrba çitos bu arad ismn beni acıktırıo
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #19 Cevap: DisHeeßoskurt merhaba kosen hayirli olsun muhabbetin ve misafirlerin bol olsun bunlar senin icin misafirlerinle yersin cuman da hayirli olsun!!!
Cevap: DisHeeßoskurt merhaba kosen hayirli olsun muhabbetin ve misafirlerin bol olsun bunlar senin icin misafirlerinle yersin cuman da hayirli olsun!!!