Diyetinizi "gram gram" kontrol edin

M

Misafir

Forum Okuru
Diyetinizi "gram gram" kontrol edin
Diyetinizi "gram gram" kontrol edin
elekuc0110.jpg
Siemens Ev Aletleri, dünyanın ilk ve tek ankastre mutfak tartısını geliştirdi. Mutfak tartıları yemek tariflerinde yer alan ölçülerin kararınca olmasına yardımcı olur. Bugüne kadar tezgahlarda yer kaplayan bu işlevsel cihazlar şimdi mutfaklarda kalıcı yerine kavuştu. Siemens Ev Aletleri’nin geliştirdiği MW91100 model Porsche Serisi dünyanın ilk ve tek ankastre mutfak terazisi duvara entegre edilerek kullanılabiliyor.

2 kilogram kapasiteli elektronik ankastre tartı kolayca okunabilen LCD göstergeye sahip. Zarif görünümüyle mutfakların şıklığını tamamlayan cihaz, entegre saatiyle de mutfakta kalıcı olduğunu gösteriyor. Yiyeceklerin tartılmasında 1 grama kadar hassasiyet gösteren ankastre mutfak tartısı bu özelliğiyle diyetlerinden ödün vermek istemeyenlerin gözdesi olmaya aday.

Dara fonksiyonuyla öne çıkan mutfak tartısı: MW00150
Siemens’in bir diğer elektronik tartısı ise yine iki kilo kapasiteye sahip olan MW00150 modeli. Bu tartının en dikkat çekici özelliklerinden biri dara fonksiyonu.

Ağırlığı tartılan malzemenin üzerine başka bir malzeme daha eklendiğinde ilk tartılan malzemenin ağırlığı elektronik tartı tarafından hafızaya alınıyor ve miktar sıfırlanıyor. İkinci eklenen malzeme de tartılarak toplam ağırlık tartı tarafından gösteriliyor. Çok hassas tartan MW00150 model tartı, birer gram eklenen malzemelerin ağırlığını ekranında gösteriyor.

Örneğin Siemens tartı ile unu tarttıktan sonra başka bir kaba almaya gerek kalmadan şekeri de gram gram ekleyerek ölçmek mümkün. Şık tasarımıyla mutfak dekorasyonuyla uyum sağlayan Siemens Elektronik Mutfak Tartısı, bulaşık makinesinde yıkanabilen mika ölçek kabıyla hijyen de sağlıyor. Siemens tartının kolayca okunabilen LCD ekranı, dara alma fonksiyonu ve tek tuşlu kullanımıyla mutfakta ölçü hiçbir zaman şaşmıyor.
 
Geri
Üst