Doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalanlar

  • Konbuyu başlatan Betülxxcxc
  • Başlangıç tarihi
B

Betülxxcxc

Forum Okuru
Doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalanlar
Doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalanlar bebek sağlıklı olur mu


Merhaba

Ben 13 yıllık evliyim iki tane oğlum var ve doğum kontrol hapı kullanıyorum .Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim. Eşimle konuştuk aldırmayalım dedik .Doğum kontrol hapı kullandığım halde hamile kaldım . Bu mümkün mü bu hamilelik sağlıklı olur mu bir sıkıntı yaşanır mı doğum kontrol hapı kullandığı halde hamile kalanlar var mı. Bu nasıl doğum kontrol hapı ki hamile kalıyorsun anlayabilmiş değilim . Ama bunda da bir hayır var dedik eşimle karar verdik inşallah bebeğimi doğuracağım. Doğum kontrol hapı kullandığı halde sağlıklı hamile kalınır mı bir sıkıntı olur mu bebek sağlklı doğar mı.
 
Merhaba

Aslına bakarsan hiçbir doğum kontrol yöntemi kesinlikle %100 garantili hamileliği önler diye bir şey yok. tabii doğum kontrol yöntemlerinden bahsediyorum Rahmi alınmış kadınların hamilelik kalamamasından değil.

Yani doğum kontrol haplarından prezervatiften spiral den vesaire bahsediyorum. bütün bunları kullanıp da hamile kalan binlerce onbinlerce insan var.

Hamileliğin sağlıklı mıdır bebeğim sağlıklı mıdır diye soruyorsun Bence doğum kontrol hapları bebeği çok da etkilememiştir .Yine bütün kontrollerini yaptırman da fayda var . Senin de dediğin gibi her şeyde bir hayır vardır onun da dünyaya gelmesi gerekiyormuş diyelim. Zaten böyle plan dışı doğan bebekler sanki daha çok seviliyormuş gibi mi oluyor yoksa son numara oldukları için mi oluyor Ben de pek anlamadım. Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip sağlıklı bir doğum yaparak bebeğini kucağına almanı temenni ediyorum.

Ayrıca aşağıdaki linki incelemenizde fayda var

 
Geri
Üst